2024.10.18.

Újra simán nyert a Szügy II

Hat gólt beszedve kapott ki a Keszeg. 

Lássuk a részleteket!

Vármegyei III. osztály, Nyugati-csoport, 6. forduló:

Szügy SE II-Keszegi SE 6-1 (4-0)

Vezette: Smelkó K. (Urbán V.P., Szász K.)

Szügy SE II: Zólyomi – Deák, Gaál (Kovács I., 78), Földvári (Kovács A., 46), Hodászi, Dombovári (Hegedűs, 46), Telek (Csizek R., 56), Kakuja (Pál, 71), Janzsó, Miklián (Saár, 46), Rónási (Csizek Á., 62). Edző: Koplányi Örs.

Keszegi SE: Rojkovics (Petuker, 72) – Burai, Kuska (Turcsán, 46), Bujtár (Sintár, 35), Kapoun (Baranyi, 75), Belencsák, Miklián, Varga, Kovács L., Muszta, Ollé. Edző: Cseri Kornél.

Sárga lap: Gaál, ill. Kuska

Piros lap: Belencsák (12., Keszegi SE)

Gól: Kakuja (2.), Rónási (27.), Janzsó (34.), Miklián (44.), Zólyomi (69.), Kovács A. (89.), ill. Turcsán (66.)

Jók: Janzsó, Telek, Deák, Miklián, ill. senki

Koplányi Örs: – Jó játékvezetés mellett sikerült hamar eldönteni a mérkőzést! De még mindig nagyon körülményesek vagyunk, lassan járatjuk a labdát, nem koncentráltunk a kapu előtt, ez így nagyon kevés a jövőre nézve! További sok sikert a Keszegnek!

Cseri Kornél: – Úgy érkeztünk erre a mérkőzésre, hogy minden adott volt, hogy szép eredményt érhessünk el, ehhez képest… Talán 8 perc sem telt el, mikorra sajnos részünkről sikerült negatív értelemben befejezni a mérkőzés érdemi részét. Egy korai kiállítás és egy még korábbi beszedett gól sajnos megpecsételte a sorsunkat, és az első félidőben hitehagyottan mozogtunk a pályán. A második félidőben némileg dolgozott bennünk az önérzet és számos alkalommal eljutottunk az ellenfél kapujáig, de csak a szépítőgólra futotta. Csapatunknak még számos javítanivalója van, de talán a legfontosabb, hogy fejben rendet tegyenek a fiúk magukban. Egyetlen mérkőzésre sem lehet olyan kényelmesen és takarékon kimenni, mint ahogyan azt ma tettük, mert azt egy olyan jó képességű csapat, mint a mai ellenfelünk 8 perc alatt kíméletlenül kihasználja.

A bajnokság aktuális állása: