2024.10.18.

Hajrá sikert aratott a Bánk-DUSE II

Hazai pályán szenvedett vereséget a Varsány. 

Lássuk a részleteket!

Vármegyei II. osztály, 6. forduló:

Varsány SE-Bánk-DUSE II 2-3 (2-1)

Vezette: Kis Zs. (Kis G.Zs.)

Varsány SE: Urbán – Rigó R., Báránkó (Havasi, 81), Unyi (Rácz, 84), Lőrik, Seidel, Rigó B., Fábián, Csizmadia, Takács, Kiss. Játékos-edző: Fábián Róbert.

Bánk-DUSE II: Yaka – Barth, Királyházi, Pók, Eichenwalder (Gyebnár, 54), Gómann (Csizmár, 74), Rézmüves, Gombos, Nagymihály, Salánki, Szász. Vezetőedző: Szász Jenő.

Sárga lap: Kiss, ill. Pók, Nagymihály

Piros lap: Szász (91., Bánk-Duse II)

Gól: Kiss (24.), Csizmadia (34.), ill. Rézmüves (31.), Gombos (75.) Gyebnár (80.)

Jók: az egész csapat ill. Szász kivételével az egész csapat

Fábián Róbert: – Egy fiatalos, lendületes csapattal találkoztunk, akikkel fel tudtuk venni a versenyt, sőt játékban felül is múltuk őket. Sok helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos rendre kimaradtak, ebben kell javulnunk úgy leszünk eredményesek. Az ellenfél három bomba góllal nyerte meg a mérkőzést, amihez gratulálok nekik és további sok sikert kívánok!

Szász Jenő: – Egy jó mérkőzést játszottunk. Az ellenfél dominált, többnyire ők kezdeményeztek. Védelmünk megint jó volt, csak pontrúgásból kaptunk gólt. Támadó játékunk inkább a végén ült. Jó erőkből áll a Varsány, nem hiszem, hogy sokan elhozzák innen a 3 pontot, így ezt nagy skalpnak is tartom. De most a fiataljaink bebizonyították, hogy képesek brusztos mérkőzésen is jól teljesíteni. Kellett a siker, mert az előző hétvége minden szempontból szörnyen sikerült, egyesületünknek 3 fronton is zsákoltunk. Egy picit ezen javítottunk, kicsit jobb a szájíz. Megyünk tovább, „Milu”, jössz velünk? Drága barátom, fel a fejjel. Extra csatár vagy. Szeretlek.

A bajnokság aktuális állása: