2024.05.06.

A hétvége játékosa a Vármegyei III. osztályban: Znamecz Norbert

Mesternégyessel vezette győzelem kettős emberhátrányban nyerni tudó csapatát az Ecseggel elbánó SVSE támadója.

Szerkesztőségünk az őszi szezon során is hétről hétre igyekezni fog megválasztani a Vármegyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A hatodik kör után a Keleti-csoportban szereplő Somos VSE csatára, Znamecz Norbert mellett döntöttünk, aki mesternégyessel vezette hat-hármas győzelemre az Ecseg elleni bajnokit behúzó csapatát. Most pedig jöjjön a meccs nagy részét kettős emberhátrányban megvívó gárdát fontos gólokkal segítő támadóval készült riportunk!

– Hogyan tudja feleleveníteni a legutóbbi bajnokit?

– Elég jól kezdtük a mérkőzést, hiszen már a kilencedik percben sikerült megszereznünk a vezetést és a félidőben már négy egy volt az állás, de sajnos a végén egy felelőtlen szabálytalanság miatt tíz emberre fogyatkoztunk – mondta Znamecz Norbert. Szünetben próbáltuk megerősíteni a védelmünket az emberhátrány miatt, de sajnos a második félidő elején még egy emberünket kiállítottak, és így még nehezebb dolgunk volt, de végül így is sikerült megnyernünk ezt a rangadót.

– Mi járt a fejében, amikor kilenc főre olvadtak?

– Bíztam a csapatban, hogy még így is képesek vagyunk megtartani az eredményt, hiszen a sikerhez az összes pályán lévő embernek oda kell tennie magát, és ez így is lett. Fegyelmezettek voltunk, és még kilenc emberrel is tudtunk két gólt lőni, ez is azt jelképezi, hogy nagyon egyben van a csapat.

– Mi a véleménye együttese eddigi idényéről? 

– Nagyon jól szerepel a csapat, eddig sikerült minden mérkőzésünket megnyerni, amit szeretnénk továbbra is így folytatni, hogy a céljainkat elérhessük!

– Kár tagadni, alakulata számít az aranyérem legfőbb várományosának ebben a csoportban.

– Mindenki tudja, milyen kerettel rendelkezünk, ennek a csapatnak nem ebben az osztályban kellene lennie, de a szabályok nem engedték meg, hogy feljebb indulhassunk. Szerintem jól haladunk, de még messze van az idény vége, bármi megtörténhet, de mi mindent megfogunk tenni azért, hogy megnyerjük a bajnokságot!

– Hány gólra számít saját magától ebben az évadban?

– Szeretnék minél többet kihozni magamból és a góljaimmal segíteni a csapatot, ahhoz, hogy a céljainkat elérhessük. Az egyéni célok másodlagosak, a bajnoki cím és a jó szereplés a lényeg!

– Szombaton Nógrádmegyerbe látogatnak. Mit vár a következő erőpróba kapcsán?

– Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, egy jó csapathoz látogatunk, akik legfőképpen otthon erősek. Ismerem „Pityke” barátomat, biztosan nagyon fel fogja tüzelni a játékosokat, hogy megnehezítsék a dolgunkat, de mint minden meccsnek, ennek is úgy vágunk neki, hogy nyerni szeretnénk! Az biztos, aki kilátogat az összecsapásra, az nem fog unatkozni! Hajrá, SVSE!