2024.06.24.

Weboldal támogatás-Megyei III. osztály, Nyugati-csoport

Összegzés a bajnokság résztvevőinek hozzáállásáról.

A Nógrádifutball.hu (korábbi nevén Nógrádifoci.hu) weboldal 2013 óta foglalkozik a Nógrád megyei labdarúgás történéseivel, az NB III-tól kezdve, egészen a legalacsonyabb osztályig. Az említett esztendőtől kezdődően jó darabig stabil tulajdonosok álltak működésünk mögött, ez a helyzet azonban 2019-ben megváltozott. Magunkra maradtunk. Nem adtuk azonban fel, és fokozatosan kidolgoztunk egy szisztémát. Napjainkban éves költségvetésünket javarészt az egyesületek támogatása teszi ki a reklámok mellett.

Ez azt jelenti, a különféle bajnokságok résztvevői segítik üzemelésünket. Sok kicsi sokra megy! Az aktuális állapotok szerint, három csoportba lehet besorolni támogatóinkat. Havi 5, 3 vagy 2 ezer Ft-tal támogatják munkánkat. Mindegyik kategória segítség és köszönettel tartozunk! 2022-től szeretnénk végleg egyetemesíteni, hogy melyik klubokra számíthatunk és tudunk a jövőben is együttműködni (például nyilatkozatok közlése). Lényeges kiemelni, ahogy eddig is, a jövőben szintén minden támogatónk számlát kap az érintett összegekről. Tehát minden hivatalos formában történik.

A Megyei III. osztály Nyugati-csoportjában ráadásul az átlagosnál még inkább több jelentősége van annak, hogy egy-egy csapat segíti-e a munkánkat vagy sem, hiszen nemrégiben megalapításra került a Filiczki János „Fair Play”-díj. Erről bővebben itt olvashatnak. Február elejéig igyekszünk minden klubtól hivatalos állásfoglalást kérni, hogyan viszonyulnak a kérdéshez. Az alábbi, folyamatosan frissülő listában látható, mely csapatok biztosítottak töretlen támogatásukról.

A Nógrádifutball.hu működését támogató csapatok a Megyei III. osztály Nyugati-csoportjában: Legéndi SE, Nagyoroszi SK, Szokolyi Alajos SE, Érsekvadkert SE II, Tereske KSE, Galgagyörki SE, Kétbodony SE, Keszegi SE, Egyházasdengeleg FE, Patak FC, Ipolyszögi SE.