2024.05.22.

Weboldal támogatás-Megyei III. osztály, Nyugati-csoport 2022/2023

Összegzés a bajnokság résztvevőinek hozzáállásáról.

A Nógrádifutball.hu (korábbi nevén Nógrádifoci.hu) weboldal 2013 óta foglalkozik a Nógrád megyei labdarúgás történéseivel, az NB III-tól kezdve, egészen a legalacsonyabb osztályig. Az említett esztendőtől kezdődően jó darabig stabil tulajdonosok álltak működésünk mögött, ez a helyzet azonban 2019-ben megváltozott. Magunkra maradtunk. Nem adtuk azonban fel, és fokozatosan kidolgoztunk egy szisztémát. Napjainkban éves költségvetésünket javarészt az egyesületek támogatása teszi ki a reklámok mellett.

Ez azt jelenti, a különféle bajnokságok résztvevői segítik üzemelésünket. Sok kicsi sokra megy! Az aktuális állapotok szerint, három csoportba lehet besorolni támogatóinkat. A többség havi 5, 3 vagy 2 ezer Ft-tal támogatja munkánkat. Ez is nagy segítség és köszönettel tartozunk! 2022-től szeretnénk végleg egyetemesíteni, hogy melyik klubokra számíthatunk és tudunk a jövőben is együttműködni (például nyilatkozatok közlése). Lényeges kiemelni, ahogy eddig is, a jövőben szintén minden támogatónk számlát kap az érintett összegekről. Tehát minden hivatalos formában történik.

A Megyei III. osztály Nyugati-csoportjában ráadásul az átlagosnál még inkább több jelentősége van annak, hogy egy-egy csapat segíti-e a munkánkat vagy sem, hiszen nemrégiben megalapításra került a Filiczki János „Fair Play”-díj. Erről bővebben itt olvashatnak. Az alábbi, folyamatosan frissülő listában (2023. január 24.) látható, mely csapatok rendezték már az aktuális támogatást.

A Nógrádifutball.hu működését támogató csapatok a Megyei III. osztály Nyugati-csoportjában: Legénd-Nézsa SE, Szokolyi Alajos SE, Érsekvadkert SE II, Kétbodony SE, Keszegi SE, Egyházasdengeleg FE, Patak FC, Rétság FC, Dejtár SE, Nőtincs SE, Felsőpetény SE.