2024.05.29.

Weboldal támogatás-Megyei III. osztály, Keleti-csoport-22/23

Összegzés a bajnokság résztvevőinek hozzáállásáról.

A Nógrádifutball.hu (korábbi nevén Nógrádifoci.hu) weboldal 2013 óta foglalkozik a Nógrád megyei labdarúgás történéseivel, az NB III-tól kezdve, egészen a legalacsonyabb osztályig. Az említett esztendőtől kezdődően jó darabig stabil tulajdonosok álltak működésünk mögött, ez a helyzet azonban 2019-ben megváltozott. Magunkra maradtunk. Nem adtuk azonban fel, és fokozatosan kidolgoztunk egy szisztémát. Napjainkban éves költségvetésünket javarészt az egyesületek támogatása teszi ki a reklámok mellett.

Ez azt jelenti, a különféle bajnokságok résztvevői segítik üzemelésünket. Sok kicsi sokra megy! Az aktuális állapotok szerint, három csoportba lehet besorolni támogatóinkat. Havi 5, 3 vagy 2 ezer Ft-tal támogatják munkánkat. Mindegyik kategória segítség és köszönettel tartozunk! 2022-től szeretnénk végleg egyetemesíteni, hogy melyik klubokra számíthatunk és tudunk a jövőben is együttműködni (például nyilatkozatok közlése). Lényeges kiemelni, ahogy eddig is, a jövőben szintén minden támogatónk számlát kap az érintett összegekről. Tehát minden hivatalos formában történik.

Január elejéig igyekszünk minden klubtól hivatalos állásfoglalást kérni, hogyan viszonyulnak a kérdéshez. Az alábbi, folyamatosan frissülő listában látható, mely csapatok biztosítottak töretlen támogatásukról.

A Nógrádifutball.hu működését támogató csapatok a Megyei III. osztály Keleti-csoportjában: 

Havi 5 ezer Ft: Mátraterenye SE II-Somos, Nógrádsipek SE, Bátonyterenyei TC II, Vizslás SE.

Havi 3 ezer Ft: Ecseg SE, Nagylóc SE, Karancsberényi VSFC.

Havi 2 ezer Ft: Cered VSE, Rimóc SE, Kazár KSE, Felsőtoldi Cserhát TSE, Feláldozhatók SE, Nógrádmegyer BSE.