A hétvége játékosa a Megyei III. osztályban: Kovács Róbert

Gabi

Triplával vezette győzelemre csapatát a Keszeggel elbánó Kétbodony támadója.

Szerkesztőségünk az őszi szezon során is fordulóról-fordulóra meg fogja választani a Megyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A tizenkettedik kör után a nyugati-csoportban szereplő Kétbodony csatára, Kovács Róbert mellett döntöttünk, aki triplával segítette négy-egyes sikerhez a Keszeg otthonában hátrányból felállva nyerni tudó csapatát. Most pedig jöjjön az eredményes napot záró támadóval készített interjúnk!

– Hogyan tekint vissza a meccsre?

– Ismét nehezen indult meg a játékunk – mondta Kovács Róbert. Az elején kihagytuk a helyzeteket, aztán jött is az ellenfél büntetése, de aztán sikerült összekapni magunkat, és végre egy csapatként harcoltunk végig, aminek meg is lett az eredménye.

– Mi a véleménye eddigi szereplésük kapcsán?

– Nagyon nehezen indultunk meg. Rögtön az elején kaptunk egy nagyon nagy zakót Dejtáron, és elég nehéz volt felállnunk. Sorban jöttek az elején az erős ellenfelek, akiktől ki is kaptunk és a mélybe zuhantunk. Sok a sérültünk, és azóta is mindig valaki megsérül sajnos. Próbálunk hétről-hétre felállni, sok ember nem a posztján játszik, de sajnos muszáj megoldanunk az átmeneti helyzetet. Nagyon nehéz innen felállni, de megpróbáljuk, mert egy csapat vagyunk és küzdünk egymásért!

– Mint ismert, egy ideje nem lehet ott a csapat mellett edzőjük, Baráth Péter. Mit jelent önöknek az ő hiánya?

– Nagyon hiányzik, ő tartja az erőt a csapatban. Hétről-hétre intézi, szervezi a dolgokat, ami nagyon nehéz. Átmenetileg Bartyik Róbert helyettesíti, és köszönjük neki, hogy segíti a csapatot!

– Mit vár a társaságtól a folytatásban?

– Remélem, hamarosan visszatér Péter bá’, és büszkén mutathatjuk meg neki, hogy újra összeállt a csapat, és igenis megcsináljuk, ami úgy mond elvárás a csapattól!

– Vasárnap a biztos győzelem reményében fogadják az Őrhalmot. Mire számít a mérkőzés kapcsán?

– Sosem megyünk úgy a pályára, hogy mi biztos nyerni fogunk, hisz a labda gömbölyű, és sosem nézzük le az ellenfelet! Újra meg kell majd harcolnunk csapatként. Nekünk sajnos a könnyű meccs is nehéz, de mindent megpróbálunk, hisz egy csapat vagyunk, és küzdenünk kell!

Next Post

A megye kettő és a megye három szombati eredményei

Két bajnokságban indult be a soros kör. Megyei II. osztály, 12. forduló, szombat: Bánk SE-Szügy SE 2-2 Szent Imre DSE-SK Karancsberény 2-5 Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 13. forduló, szombat: Rétság VSE-Romhány SE-elhalasztva Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 13. forduló, szombat: Mátramindszent SE-Doboskút SK Nógrádsipek 4-3 Kazár KSE-Karancsalja MSE 0-2 Somos-Építők KC […]
error: Content is protected !!