A hétvége játékosa a Megye II. osztályban: Jele Csaba

Gabi

Mesterhatossal segítette győzelemhez csapatát a Tart elintéző Bercel támadója.

Szerkesztőségünk az őszi szezon során is fordulóról-fordulóra meg fogja választani a Megyei II. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A nyolcadik kör után a Bercel csatára, Jele Csaba mellett tettük le a voksunkat, aki mesterhatossal vette ki a részét a Tarral nyolc-nullás arányban elbánó együttese sikeréből. Most pedig jöjjön a remek napot kifogó támadóval készült riportunk!

– Hogy látta a mérkőzést?

– Úgy készültünk, hogy végre megszerezzük első győzelmünket, és éreztük, ha ez végre egyszer összejön, akkor kiszakad a gólzsák – mondta Jele Csaba. Az első félidő elég jól sikerült, uraltuk a mérkőzést, több góllal vezettünk, de ez már többször is előfordult a bajnokság során, és mindig leadtuk az előnyünket. Úgyhogy nagyon fontos volt, hogy a második félidőben gyorsan betaláljunk, ami sikerült is nagyjából tíz másodperc elteltével. Utána már csak a különbség volt a kérdés, és nem álltunk le, annyit rúgtunk, amennyit csak tudtunk. A meccs egyetlen negatívuma, hogy Kiss Tamás barátom tizenegyese után a NASA találta meg a Marson a labdát.

– Vajon ezúttal miből kifolyólag jöhetett ki ennyire a lépés együttesének?

– Nagyon koncentráltan játszott a csapat és mentünk előre kilencven percig, ami meghozta gyümölcsét.

– Meglátása szerint miért gyengélkedtek a mögöttünk hagyott kört megelőzően?

– Ezt sajnos mi sem tudjuk, de nagyon reménykedünk benne, hogy ezzel a meccsel ez most megfordult, és elkezdjük nyerni a meccseket.

– Mire lehet képes a csapat a folytatásban?

– Lehet furán fog hangzani egy olyan csapattól, amelynek annyi pontja van, mint a katicabogárnak, de ha a szerencsénk végre megfordul, és kijön a lépés, úgy érzem, akár a dobogóért is küzdhetünk a végelszámoláskor, mert az eddig hét lejátszott mérkőzésünk alatt mindössze egyszer játszottunk alárendelt szerepet.

– Remek produkciójának köszönhetően már az első helyen áll a mesterlövészek versenyében. Megcélozza a gólkirályi címet?

– Szerintem minden támadó úgy indul neki a bajnokságnak, hogy gólkirály legyen. Nyilván a csapat az első, de ha helyzetbe kerülök, ezek után is könyörtelen leszek, és örülnék, ha meglenne a gólkirály cím.

– Szombaton a Szent Imre DSE-hez látogatnak. Mire számít a találkozó kapcsán?

Egyértelműen három pontért utazunk ‘Gyarmatra. Tudjuk, hogy milyen nehéz ott nyerni, de ha úgy játszunk, mint a Tar ellen, akkor nem lehet probléma.

Next Post

Megye egyes játékos-tippelde

Az Érsekvadkert SE középpályása mondta el várakozásait az aktuális mérkőzések kapcsán. A következő hétvégén már a kilencedik fordulóra kerül sor a megye egyben. A bajnokság során rendszeres jelleggel jelentkezünk majd weboldalunkon egy rovattal, amelyben a résztvevő csapatok egy-egy erősségének számító játékosa tippel az adott kör mérkőzéseire. Az aktuális program előtt […]
error: Content is protected !!