Gyakorló meccsen kerekedett felül a Pásztón a Karancslapujtő

Gabi

Egy félidő alatt eldöntötte az edzőmérkőzést Romhányi Tamás csapata.

Vasárnap délelőtt edzőmeccsen találkozott a Karancslapujtő és a Pásztó. Bár csak gyakorló találkozóról volt szó, a maga nemében érdekes kilencven percre lehetett számítani, hiszen a következő szezonban mindkét gárda érmes helyezésért szeretne majd küzdeni az említett bajnokságban. Végül is már egy félidő alatt eldőlt a mérkőzés, a szünetig három-egyes előnyre szert tevő házigazdák megőrizték a kétgólos különbséget a lefújásig, kisebb meglepetésre a második etapban már rezdültek meg a hálók.

Felkészülési mérkőzés:

Karancslapujtő KSE-Pásztó SK 3-1 (3-1)

Karancslapujtő KSE: Egyed (Kanyó) – Zsély D., Cseh, Gyarmati, Bacsa – Zsély B. (Gordos), Romhányi – Ajtai, Kovács B., Bellér – Pál G. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Pásztó SK: Nagy M. – Kivés (Csépe M.), Kelemen D., Molnár B. – Tóth O., Molnár E., Almási (Kelemen M.), Molnár M., Békési – Csépe I., Csépe R. Vezetőedző: Nagy Tamás.

Gól: Pál G. (2), Bellér, ill. Csépe R.

Romhányi Tamás: – Először is, szeretném megköszönni a ‘lapujtői önkormányzatnak és a klub vezetőségének, hogy már az új öltözőben öltözhettünk, és hogy birtokba vehettük a pályánkat, ami kifogástalan állapotban várt minket. Egy nagyon jó Pásztóval találkoztunk ma. Látszik, hogy egy összeszokott és tudatos focit játszó együttes. Kollégámnak gratulálok a csapatához és sok sikert kívánok neki az idényben. Az enyémek előtt is le a kalappal. Egy mezőnycserével játszottuk le ezt a mérkőzést. Elsősorban a védekezés megszervezése volt most a fő feladatunk. A legutóbbi meccsen elég sok gólt kaptunk és ezt szeretnénk elkerülni a közeljövőben. A srácok jól végezték a dolgukat, főleg az első harminc perc után. Jól zártuk a területeket és abból néhol remek kontrákat vezettünk. Az utolsó tíz percre elfáradtunk, de így is meg tudtuk óvni a kapunkat. Ez is egy edzőmeccs volt. Megyünk és dolgozunk tovább!

Nagy Tamás: – A felkészülésünk alatt első alkalommal játszottunk idegenben. Hasznos edzőmeccset volt, mert bebizonyosodott, hogy teli gatyával csak egy dolgot lehet. A hazaiak agresszív, férfias játéka nem ízlett jó pár játékosomnak, mindennel baj volt, sajnos a játékunkkal is. Lassan, körülményesen játszottunk ezúttal, és az újjáalakult ‘lapujtőiek megérdemelt győzelmet arattak .Gondolom, leszünk még frissebbek, meg bátrabbak is, az meg nem is baj, hogy újra belelógott a bilibe a kezünk, ha tanulunk belőle. Készülünk tovább, ez is csak egy edzés volt.

Next Post

Vasárnap az Építők KC-t is legyőzte a Szécsény

Nem sokat pihent a múlt hétvégén a két edzőmeccsén is pályára lépő csapat. Azt követően, hogy vasárnap Mátraterenyén tudott nyerni a Szécsény, vasárnap sem pihent Kelecsényi Gábor alakulata, a hétvége második napján a megye egybe frissen feljutó Építők KC volt a megfiatalított házigazdák ellenfele. Aktuális fellépésüket is behúzták a hazaiak, […]
error: Content is protected !!