2024.09.20.

Sima győzelemmel búcsúzott a Vizslás

Hétgólos vereségbe szaladt bele a Felsőtold.

Múlt vasárnap Felsőtoldon tette tiszteletét a Vizslás a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának utolsó, huszonhatodik körében. Tíz percig húzták a hazaiak, ekkor találtak be először a látogatók, akik hamarosan megduplázták lépésfórjukat. A szünetig nem esett újabb találat, a második felvonásban viszont egyre nagyobb fölénybe kerültek a vendégek, akik végül könnyed, hét nullás győzelemre tettek szert összeeső ellenfelükkel szemben.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 26. forduló:

Felsőtoldi Cserhát TSE-Vizslási SE 0-7 (0-2)

Vezette: Horváth S. (Kiss D. B.)

Felsőtoldi Cserhát TSE: Páva – Murányi, Balázs S., Erki (Mészáros, 57.), Imre Cs. – Baranyi, Hucskó, Nyirjei (Mosó, 71.), Misinszky (Horváth M., 57.) – Imre D., Ambrus. Játékos-edző: Nyirjei András.

Vizslási SE: Pádár (Nagy J., 46.) – Rostás J., Elek, Pintér, Kruppa – Szalai (Bata, 46.), Hadusovszki, Ország, Kiss B. – Karvaj, Kisbali (Radics, 57.). Edző: Dancsok Roland.

Sárga lap: Balázs S.

Piros lap: Murányi (89., Felsőtoldi Cserhát TSE)

Gól: Kisbali (10., 53.), Karvaj (21.), Bata (48., 59.), Ország (55.), Hadusovszki (82.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Nyirjei András: – Sajnos a szezonzáró meccs sem úgy sikerült, ahogy azt elterveztük. Inkább olyan volt, mint a teljes idény összefoglalva, (négy-öt meccs kivételével…). Hazai pályán szépen akartuk befejezni a bajnokságot, de ez nem sikerült, az eredmény magáért beszél. Az első félidő még vállalható volt, két buta gólt kaptunk, ami visszavetett bennünket. A második félidőben hamar kaptuk a harmadikat, így esélyünk sem volt közelebb férkőzni. Utána pedig már annyira kinyíltunk, hogy nem maradt erő védekezni. Kifogások nélkül, ez elég gyenge volt. Így nem maradt más, gratulálni az Vizslás győzelméhez! Ellenfelünk nem csinált mást, mint hozta a kötelezőt, kihasználta gyermeteg hibáinkat és egész egyszerűen felülmúltak mindenben. Összességében, ha az egész szezont kellene értékelni, néhány meccs kivételével ugyanezt el lehet mondani. Adott tizenegy játékos a pályán (és szerencsére átlagosan két-három csere is volt), akik hétvégente összejönnek egy meccs erejéig, de igazi csapattá nem sikerült megérni. A sorozatos, gyakori hibákat nem sikerült kiküszöbölni, ezért is jöttek sokszor a nagyobb arányú vereségek. Pozitívum, hogy a vereségek ellenére is megmaradt a jó hangulat a csapat háza táján.

Dancsok Roland: – Meg szeretném köszönni ezt az évet mindenkinek! A búcsúra azért összejött egy nagyobb arányú győzelem. További sok sikert a Vizslásnak és persze a Felsőtoldnak is!

A bajnokság végeredménye: