2024.10.23.

Nógrádi futsalcsörtét nyert az SVSE

Kiegyenlített küzdelem végén maradt alul a Talent.

Hétfőn Nógrád vármegyei vonatkozású rangadót rendeztek a férfi futsal NB III Északi-csoportjában. Az SVSE a Talentet fogadta. Hét perc elteltével Zsély révén vezetést szereztek a házigazdák. Ezt követően egyre nagyobb erőket mozgósítottak az egyenlítés érdekében a vendégek, ami elrontott helyzetek után, a lefújáshoz közeledve össze is jött Petrás jóvoltából. Ekkor már az amúgy remekelő Horváth Bálint is tehetetlennek bizonyult. Villámgyorsan érkezett azonban a hazaiak válasza, Stark gólja pedig egyúttal azt jelentette, hogy kettő egyes sikert könyvelhetett el a salgótarjáni alakulat.

NB III Északi-csoport, 5. forduló:

Salgótarjáni VSE-Talent 2019 SE 2-1 (1-0)

Salgótarján, Városi Sportcsarnok. Vezette: Viktor F. P. (Forgó Zs., Debreczeni K.)

Salgótarjáni VSE: Horváth B. – Jakab, Zsély, Stark, Banka. Csere: Horváth T. Játékos-edző: Stark János.

Talent 2019 SE: Kárász – Mócz, Mindszenty, Koplányi, Kántor. Cserék: Tresó, Dávid M., Petrás, Kreuch, Hugyecz. Vezetőedző: Naszály Aladár.

Sárga lap: Zsély, Stark

Gól: Zsély (7.), Stark (36.), ill. Petrás (35.)

Stark János: Az előző mérkőzéshez képest egy jóval pörgősebb csapattal találkoztunk. Biztos vagyok benne, hogy a bajnokság egyik legjobb csapatat sikerült megvernünk. Stabil védekezésünk mellé ismét egy parádés kapusteljesítmény párosult.

Naszály Aladár: A mérkőzés nagy részében elfogadhatóan játszottunk, a felállt védelem ellenni játékunk rendben volt, mivel egy ennyire visszaálló ellenfél ellen is sok óriás helyzetet alakítottunk ki. Viszont az első tíz percben történtek eldöntötték a mérkőzés kimenetelét. Képtelenek voltunk ma gólt rúgni, a rutinos házigazdák masszívan védekeztek, az előnyük birtokában. Gratulálunk az SVSE csapatának, sok sikert! Mi pedig előre tekintünk!