2024.09.20.

Hazai győzelemmel köszönt el a szezontól a Nógrádsipek

Nem termett babér a Feláldozhatóknak.

Múlt vasárnap a Feláldozhatókat fogadta a Nógrádsipek a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának utolsó, huszonhatodik körében. Kiegyenlített mederben kezdődött a küzdelem, nehezen találtak egymáson fogást a felek. Az első félidőben csak a házigazdák tudtak betalálni, így egygólos előnyről várhatták a folytatást. A második felvonásban hamar nőtt a különbség. Nem adták föl a látogatók, próbálkoztak, de hiába. A játékrész derekán még kétszer beköszöntek a hazaiak, eldöntve mindent. A hajrában legalább a szépítés összejött a vendégeknek, de az utolsó szó a ‘sipekieké volt, akik végül öt egyre nyertek.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 26. forduló:

Nógrádsipek SE-Feláldozhatók SE (Karancsság) 5-1 (1-0)

Vezette: Kis Zs. (Reviczki J., Menczel J.)

Nógrádsipek SE: Strehó – Végh Á., Farkas, Végh F. (Varga F., 57.), Balázs K. – Csernák, Percze, Csizek (Deák L., 57.) – Veréb, Kovács B. (Boros, 57.), Árva. Edző: Kelecsényi Gábor.

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki D. – Botos R., Csonka Achilles (Csonka Attila, 46.), Makó J., Makó D. – Csonka D. (Berki K., 46.), Lakatos J., Bartus (Berta, 46.), Csonka R. – Könnyű, Medgyesi. Edző: Kardos Attila.

Sárga lap: Csernák, Deák L., ill. Könnyű., Makó D.

Gól: Kovács B. (32., 52.), Boros (69.), Varga F. (70., 83.), ill. Lakatos J. (80.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Kelecsényi Gábor: – Utolsó bajnokinak a helyezés szempontjából volt tétje, amihez csapatom nagyszerűen állt hozzá és a cseréinknek is köszönhetően megnyertük a meccset. A helyezésünk így is elmaradt az elvárttól. A vendégek jó játéka mellet két dolgot kiemelnék, az edzőkolléga példaértékű viselkedését és a tisztán hagyott öltözőt, köszönjük! Köszönöm a játékosok, segítőink támogatását a bajnoki évben! Jó pihenést kívánok a megyei foci résztvevőinek és kedvelőinek!

Kardos Attila: – Úgy gondolom, az eredmény nem fedte a játék képét. Kiegyenlített játék folyt az első félidőben, szép támadás végén jött a hazai gól. Nem estünk össze a kapott gól után, helyzeteket dolgoztunk ki, csak a gól nem jött. Szünetben átbeszéltük, min kell változtatni. Az első tíz percben kapujuk elé szögeztük a hazaiakat, de persze a gólt ismét ők rúgták, majd kaptuk a harmadikat is. Ott már lógtak a fejek a srácoknak, de küzdöttek becsülettel. Ez a meccs is jellemezte a tavaszi szezonunkat, partiban voltunk most is, de a döntő szituációkban, utolsó passzokban hibáztunk, amit az ellenfelek könyörtelenül kihasználtak. Sportszerű mérkőzés volt, a játékvezető kezében tartotta a találkozót. Köszönjük a nógrádsipeki nedűt, további sok sikert kívánok nekik!

A bajnokság végeredménye: