2024.09.16.

Bemutatjuk az SBTC osztályozós ellenfelét

A számok alapján masszív csapatnak tűnik Komárom-Esztergom vármegye bajnoka.

Kedden délelőtt élő szöveges formában közvetítettük az NB III-as osztályozók sorsolását. A Nógrád vármegyei bajnokságban révbe érő SBTC a Komárom-Esztergom vármegyei pontvadászatban aranyérmet szerző Nyergesújfalut kapta ellenfélül. Az első mérkőzésre június 4-én, vasárnap tizenhét órától kerül sor. Mostani anyagunkban igyekszünk pár információt megosztani a fekete-fehérek riválisáról.

Nyergesújfalu egy 7280 fő lakta település, Salgótarjántól 158 kilométerre. A klub sporttelepét a magyar rekordbajnok Ferencváros sportigazgatójáról, Hajnal Tamásról nevezték el. A csapat hatvanhat pont, huszonegy győzelem, illetve három-három döntetlen és vereség mellett 82:31-es gólkülönbséget könyvelt el a mögöttünk hagyott évad során. Érdekesség, az együttes április végén Amatőr Kupa-döntőt játszott a Felsőzsolca ellen, ahol kettő nullás arányban alulmaradt.

Úgy véljük, egy igen csak masszívnak tűnő vetélytárssal lesz dolga a Stécének. Előzetesen abszolút azonosnak érezzük az esélyeket. Vasárnap irány a Szojka Ferenc Stadion!

Fotó forrása: Nyergesújfalu SE Facebook.