2024.09.16.

Megharcolt a pontokért a Rimóc

Nem adta olcsón a bőrét a Nógrádmegyer.

Múlt vasárnap a Nógrádmegyert fogadta a Rimóc a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának huszonötödik fordulójában. Érdekesség, hogy mindkét oldalon az edzők voltak kénytelenek a kapuba állni kényszerűségből. Alaposan meglepték ellenfelüket a vendégek, akik negyedóra alatt kétgólos előnyre tettek szert. Az idő előrehaladtával felébredtek a házigazdák, harminc perc elteltével szépítettek, majd éppen a szünet előtt büntetőből egyenlítettek. A második felvonás elején ismét bevették a kaput a látogatók, de kisvártatva újra válaszoltak a hazaiak, megint tizenegyesből, ráadásul emberfórba is kerültek. Ugyan nem adták föl a ‘megyeriek és tíz fővel is hajtottak becsülettel, a hajrában képesek voltak a maguk javára billenteni a mérleg nyelvét az időközben ugyancsak piros lap által megtizedelt rimóciak, akik végül négy háromra nyertek.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 25. forduló:

Rimóci SE-Nógrádmegyer BSE 4-3 (2-2)

Vezette: Boda V. (Homoki G., Gyetvai B.)

Rimóci SE: Fábián – Bangó R., Szoldatics D. (Laczkó, 46.), Kis I., Csizmadia – Bangó B., Kiss P., Kiska, Rácz Sz. – Imre Z., Rácz A. Játékos-edző: Fábián Róbert.

Nógrádmegyer BSE: Ökrös I. – Radics R., Szekeres, Lakatos T., Ökrös M. – Rácz A., Rácz R. (Gáspár, 85.), Kis G., Oláh M. (Oláh N., 46.) – Ökrös P., Berki M. Játékos-edző: Ökrös István.

Sárga lap: Imre Z., ill. Szekeres, Ökrös P.

Piros lap: Rácz Sz. (79., Rimóci SE), ill. Ökrös M. (56., Nógrádmegyer BSE)

Gól: Szoldatics D. (31.), Kiska (45., 75.), Rácz A. (57.), ill. Ökrös P. (11.), Rácz R. (14.), Berki M. (50.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Fábián Róbert: – Játszottunk egy jó iramú mérkőzést, nagy létszámú közönség előtt, ahol sikerült itthon tartani a három pontot.

Ökrös István: – Jól kezdtük a mérkőzést, a sok hiányzó ellenére. Vezettünk elég gyorsan kettő nullra. Kiengedtuk a kezünkből a meccset, a büntető és a kiállítás megpecsételte a sorsunkat. Hetven percig irányítottuk a találkozót, aztán elfáradtunk. Pörgős, izgalmas meccs volt. Igazságosabb lett volna a döntetlen, de a foci ilyen. Sok sikert a Rimócnak! Készülünk az utolsó hétre!

A bajnokság aktuális állása: