2024.09.20.

Simán behúzta utolsó bajnokiját a Rétság

Nem sok esélye volt a Legéndnek.

Múlt vasárnap a Legéndet fogadta a Rétság a vármegyei harmadosztály Nyugati-régiójának utolsó, huszonhetedik körében. Semmit sem bíztak a véletlenre a toronymagas favoritnak számító hazaiak, két perc alatt kétszer is beköszöntek. A szünetig még háromszor voltak eredményesek a remekelő házigazdák, külön kiemelendő a mesternégyesig jutó Benkocs Krisztián teljesítménye. A második felvonásban végül még kétszer rezgették meg a hálót a rétságiak, akik így nagyon sima, hét nullás sikert könyvelhettek el.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 26. forduló:

Rétság FC-Legéndi SE 7-0 (5-0)

Vezette: Elischer M. (Varga P. B.)

Rétság FC: Barna – Tövis, Molnár M., Ragács (Homolya A., 66.), Benkő – Szklenár, Körmöci, Durján (Bajzek, 54.), Homolya E. – Benkocs K. (Pataki, 50.), Mák (Zsíros, 63.). Edző: Havay Zoltán.

Legéndi SE: Miklián (Soós, 35.) – Gláz, Megyeri, Urbán (Lajos B., 63.), Oláh T. (ifj. Bujnyik, 69.) – Marozsán (Kucsera, 69.), Franyó, Ollé, Holló – Takács (Szarvas, 77.), Mészáros (Kelemen, 77.). Edző: id. Bujnyik János.

Sárga lap: Pataki

Piros lap: Franyó (70., Legéndi SE)

Gól: Benkocs K. (1., 2., 34., 39.), Ragács (32.), Molnár M. (38.), Zsíros (76.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Havay Zoltán: – Egy nagyon jó mérkőzést sikerült játszani, egy sportszerű csapat ellen. Kiváló játékvezetés mellett. Szeretném megköszönni a szurkolói támogatást, sokat jelent a csapatunknak, és mindenkinek, akik mellettük álltak, és támogatták a csapatot!

Bujnyik János: – Az első két gólt piszok gyorsan bekaptuk, hátvédjeink hibáiból. Nem tudom, mi történt, lehet, a csapat egy része bennmaradt az öltözőben vagy nem teljesen értette, mit kellett volna tennie. Onnantól kezdve már nekünk elment a meccs. Nem értjük, mi okozhatta ezt a rövidzárlatot, és nem is tudtunk felállni belőle. Gratulálok az ellenfélnek! Nekünk pedig el kell gondolkodni, ki mit és hogyan szeretne! 17-én lezárjuk az évet, majd ott megbeszéljük, hogyan tovább, ki az, aki maradna, és ki az, aki menne.

A bajnokság végeredménye: