2024.09.20.

Idegenben menetelt tovább a Karancslapujtő II

Mátraverebélyben ért el elvárható sikert Szőrös Krisztián együttese.

Szombaton Mátraverebélyben volt jelenése a Karancslapujtő második számú csapatának a vármegyei másodosztály negyedik fordulójában. Az első félidő derekán Bari révén szereztek vezetést a meccs nagy részében fölényben futballozó vendégek, akik viszont ezt követően egy darabig nem tudták végleg lezárni a mérkőzést. Az utolsó percekig kellett várni a mindent eldöntő újabb gólra, Putnoki talált be. Kettő nullás sikert elérve folytatta az idényt Szőrös Krisztián brigádja.

Vármegyei II. osztály, 4. forduló:

Mátraverebély-Szentkút SE-Karancslapujtő KSE II 0-2 (0-1)

Vezette: Zsélyi Cs. (Reviczki J., Árminiczki Á.J.)

Mátraverebély-Szentkút SE: Kormos – Jakubovics, Dávid, Deák (Kéri, 77), Csépány (Gulyás, 57), Puporka, Siraky (Varga, 30), Bodor M. (Bangó, 64), Jónás, Dorozsin, Szabó. Vezetőedző: Verebélyi László.

Karancslapujtő KSE II: Gordos – Cseh, Hegedűs, Gerhát, Putnoki, Bari, Tóth, Oláh (Szőrös, 55), Orsós (Somoskői, 46), Gyurkó (Gáborik, 70), Bodor B. Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

Sárga lap: Puporka, ill. Bari, Bodor B.

Gól: Bari (24.), Putnoki (88.)

Jók: az egész csapat, ill. Putnoki

Verebélyi László: – A mérkőzés előtt átbeszéltük a bajnokságot érintő célkitűzéseinket, és úgy gondolom, a srácokkal sikerült megértetni, hogy számunkra nincs könnyű találkozó, igyekeztem ezt szem előtt tartva pályára küldeni őket. Tudtuk, hogy egy fiatal, lendületes, jól felkészített csapat látogat hozzánk, akik az előző fordulóban a csoport egyik favoritját tudták meglepni, ezért tartottam egy nagyobb arányú vereségtől. Bár a vendégek győzelme nem forgott veszélyben, mégis azt mondom, hogy a csapat jól reagált az öltözőben elhangzottakra, amit megbeszéltünk, azt betartották, így egy vállalható vereséget könyvelhettünk el. A sportszerű vendégeknek további sok sikert kívánok.

Szőrös Krisztián: – ‘Verebélybe látogattunk a következő mérkőzésünkön, nagyon sok hiányzónk volt az előző heti keretből, a csapat hetven százaléka lagziban volt, úgyhogy egy fiatal kerettel kellett utaznunk, hál’ istennek, van egy ifi csapatunk, amiből tudunk meríteni. Két felnőtt játékos állt a rendelkezésünkre, a többi mind utánpótlás játékos volt. Sosem szoktunk senkit lebecsülni vagy leírni, úgy is küldtem ki a srácokat, hogy teljes elánnal dobjuk be magunkat a meccsbe, mert akkor van a romhányi győzelemnek igazából nagy ereje, hogyha ezt a három pontot is be tudjuk húzni. Ez sikerült, a három pont a miénk lett, döcögve, nyögvenyelősen, de a miénk lett. Egy szimpatikus csapattal találkoztunk, akiknek további sok sikert kívánok és érjék el céljaikat a bajnokságban.

A bajnokság aktuális állása: