2024.09.16.

Már-már megszokott sima sikerrel köszönt el az idénytől a Karancslapujtő

Nem sok esélye volt a nyolc gólt beszedő Szécsénynek.

Szombaton a Szécsényt fogadta a Silver Tüzép-Karancslapujtő a vármegyei élvonal utolsó, harmincadik fordulójában. Nem várt villámrajttal rukkoltak elő a vendégek, hamarosan viszont jött is az egyenlítés. A pihenőhöz közeledve kézbe vették a gyeplőt a hazaiak, akik további három gólt értek el. A fordulás után egy büntető által faragtak hátrányukból a látogatók, de válaszképpen két újabb találattal keserítették ellenfelüket a házigazdák. A hajrához érve még kétszer voltak eredményesek a ‘lapujtőiek, akik végül sima, nyolc kettes győzelmet arattak. Zsinórban tizenegyedik tétmérkőzését húzta be Romhányi Tamás csapata.

Megyei I. osztály, 30. forduló:

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE-Szécsény VSE 8-2 (4-1)

Karancslapujtő, 100 néző. Vezette: Szigetvári M. (Juhász S., Kincses D.)

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE: Vida – Bonivárt, Sulcz, Sándor A., Tóth O. (Tóth Sz., 70.) – Romhányi, Kovács B. (Laczkó, 74.) – Pál G., Novák (Zsély D., 26.), Szeles (Banka K., 46.) – Katona. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Szécsény VSE: Csampa – Szokács, Molnár (Henglár, 78.), Máté D. (Komár, 65.), Gombár – Mohácsi, Csatlós, Kántor – Jedlicska, Alapi (Szmolnik, 4.), Angyal. Játékos-edző: Csatlós Csaba.

Sárga lap: Szeles, Pál G., ill. Molnár, Csatlós

Gól: Katona (9., 37., 85.), Pál G. (31., 35., 88.), Sándor A. (53.), Banka K. (64.), ill. Kántor (5., 49.)

Jók: az egész csapat, ill. Kántor

Romhányi Tamás: – Mindkét félidőt álmosan kezdtük, és a szécsényi csapat ezt meg is büntette, de a gólok után a csapat hozta a mostanában jellemző gólerős játékát, és szebbnél szebb találatokat szerezve hoztuk le az utolsó meccsünket. Köszönöm a játékosainknak ezt a fantasztikus tavaszi teljesítményt és a példaértékű mentalitást, amit képviseltek. Már említettem, hogy sajnálom, hogy véget ér a szezon, mert öröm volt nézni a srácokat, és látni, hogy élvezik a játékot, illetve hogy minden meccset rendkívül magabiztosan hoznak le. Azt gondolom, a szurkolóink el voltak kényeztetve ebben az idényben, de mi edzők és a vezetők is. Remélem, tudjuk folytatni a közös munkát, mert ez a csapat, ha együtt marad, akkor nagyon szép jövő előtt áll a karancslapujtői futball. Még egyszer köszönöm a csapatnak a közös munkát! Köszönöm Szabó Gabi barátom és kollégám alázatos és profi munkáját! Óriási szerepe volt abban, hogy a csapat folyamatosan fejlődött, és abban, hogy ide jutott. Tóth Szilárdnak, az új elnökünknek, Lantos Istvánnak és a vezetőség minden tagjának is hálával tartozunk, mert ha ők nem dolgoznának ilyen komolyan és precízen, akkor ilyen csapat sem lenne itt. Pintér Ramóna munkáját is ki kell emelnem. Szertárosunk rengeteget segített a csapatnak. Köszönet a lelkes szurkolóinknak a folyamatos buzdításért! Gratulálok Szőrös Krisztián barátomnak és a második csapatunknak a harmadik hely megszerzéséhez! Gratulálok az SBTC-nek a bajnoki címhez, a Mohorának az ezüsthöz, és ahhoz, hogy kibírták azt a nyomást, amit rájuk helyeztünk a tavasszal! Egy picit elnyújtottam a mondandómat, de azzal zárnám, hogy mindenkinek jó pihenést kívánok!

Csatlós Csaba: – Remekül kezdtük a mérkőzést és hamar meg tudtuk szerezni a vezetést, majd egy figyelmetlenség után buta gólt kaptunk, amivel visszahoztuk a hazai csapatot a meccsbe és ez a lendület gólokban is megmutatkozott a javukra. A szünetben átbeszéltük a dolgokat az öltözőben, és arra kértem a srácokat, hogy próbáljuk úgy kezdeni a második félidőt, mint a meccs elejét, ami sikerült is és újra gólt tudtunk szerezni, de ezután sajnos kiütközött a két csapat közötti különbség. Sérülések miatt három játékosomat is le kellett cserélnem, ami nem jött jól egyáltalán! Egy-két játékosom hozzáállása a mai mérkőzéshez elfogadhatatlan volt számomra, mert ezért az egyesületért sokkal többet kell tenni mindenkinek! Azt gondolom, nagy változásokra lesz szükség a nyáron, ha eredményesebbek szeretnénk lenni a következő bajnokságban. Velem vagy nélkülem, ez még a jövő zenéje! Azt gondolom, hogy ahonnan indultunk tavaly nyáron, és amilyen szerencsétlen őszünk volt, ahhoz képest reális helyen zártunk és tudtunk fejlődni a tavasszal, amit a számok is alátámasztanak! Gratulálok a ‘lapujtői csapatnak a bajnoki harmadik helyezésükhöz és a kupagyőzelmükhöz, kívánom nekik, hogy a következő bajnokságban érjék el céljaikat!

A bajnokság végeredménye: