2024.09.19.

Ismét félbeszakadt a Karancsberény-Nógrádmegyer párharc

Huszonhét perc telt el, amkor idő előtt véget ért az újrajátszott találkozó.

Mint ismert, április végén a 81. perc tájékán, három kettes vendégvezetésnél félbeszakadt a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának huszonegyedik fordulójára kiírt Karancsberény-Nógrádmegyer bajnoki, mert a játékvezető nem érezte magát biztonságban. Ezt követően a meccs újbóli megrendezése mellett döntött a Versenybizottság. Erre az alkalomra pénteken este került sor. Maradjunk annyiban, túlzás nélkül állítható, hasonló sztorira nem sokszor volt példa a labdarúgás történetében, de a megismételt összecsapás is idő előtt fejeződött be. A 27. minutumban kettő egyes előnyre tettek szert a házigazdák, a látogatók szerint azonban lesről született a gól. Nemtetszésüket kifejezték a sípmester irányába is, aki aztán a kapusnak piros lapot adott, majd beszüntette a csörtét A két gárda aktuális mérkőzése is az irodai íróasztaloknál folytatódik… Várjuk a fejleményeket.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, a 21. fordulóból újrajátszott mérkőzésen:

Karancsberényi VSFC-Nógrádmegyer BSE 2-1-es állásnál félbeszakadt a 27. percben

Vezette: Ordasi I. P. (Elischer M., Zsélyi Cs.)

Karancsberényi VSFC: Zsélyi – Szlatincsán, Negrea, Szabó R., Vilk – Gerhát, Szőke, Hulitka, Gyurkó – Szőrös, Mezei. Edző: Fodor Zsolt.

Nógrádmegyer BSE: Rácz S. – Radics R., Szekeres, Ökrös I., Szőllősi – Rácz A., Kis G., Rácz R., Ökrös Sz. – Ökrös P., Berki M. Játékos-edző: Ökrös István.

Sárga lap: Ökrös P.

Piros lap: Rácz S. (27., Nógrádmegyer BSE)

Gól: Szőrös (9.), Vilk (27.), ill. Rácz A. (21.)

Fodor Zsolt: Igazából nem nagyon tudok mit mondani a mérkőzésről. Sportértéke nem volt. Vezettünk kettő egyre, amikor félbeszakadt. Addig magabiztosan játszottunk, de az idén ránk jellemző módon, elől rengeteg helyzet kimaradt, hátul pedig a semmiből kaptuk a gólt.

Ökrös István: Egy izgalmas meccs volt kibontakozóban, de elég rövidre sikeredett. Nagyon sajnáljuk! A meccs után volt egy nagyobb beszélgetés a játékosokkal és par szurkolóval. Kíváncsiak várjuk a szövetség döntését, mert a jegyzőkönyvben leírtak nem fedik a teljes valóságot, és úgy érzem, egy-két játékvezető nagyon elhamarkodottan dönt nálunk, más csapatokkal ellentétben. (Az elmúlt fordulókban elcsattant egy-két pofon, de nem szakítottak félbe a mérkőzést.) Az obszcén kijelentéseit nem jegyezte fel sehova, pedig az ellenőr is hallotta. A két csapat közt szerintem most sem volt probléma. Sok sikert a Karancsberénynek a jövőben! Mi pedig vasárnap Rimócra latolgatunk, elég foghíjas kerettel.