2024.09.20.

Így nézhet ki a következő megye egyes mezőny

Elvileg tizenhárom csapat lehet majd a 2023/2024-es szezon tagja.

Bár az aktuális nevezési időszak még csak most kezdődött és egészen június 30. délig tart, mostani anyagunkban elébe mentünk a dolgoknak és megnézzük, elvileg milyen összetételben startolhat majd el a következő idény a vármegyei élvonalban..

Mint ismert, az előző szezonhoz képest biztos változást jelent, hogy az SBTC feljutott a harmadosztályba, míg a Bánk-Dalnoki Akadémia kiesett onnan. A Mátraterenye nem kapott licencet, a Bánk-DLA II pedig a klub első számú csapatának csatlakozása miatt nem versenyezhet tovább. Ez azt jelenti, amennyiben minden további alakulat jelzi részvételi szándékát az említett határidőig, és mindent rendben is találnak a jelentkezésekkel, tizenhárom gárda vehetne részt a 2023/2024-es küzdelmekben.

A tervek szerint így nézhet ki az előttünk álló évad vármegyei első osztályú névsora: Bánk-Dalnoki Akadémia, Bátonyterenyei TC, Berkenye SE, Diósjenő SE, Építők KC, Érsekvadkert SE, Héhalom SE, Unicum FC Mohora, Palotás SE, Pásztó SK, Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE, Szendehely FC, Szécsény VSE.