2024.09.19.

A hétvége játékosa a Megyei III. osztályban: Mihalik Szebasztián

Csapata legjobbjaként triplázva járult hozzá övéi győzelméhez a Feláldozhatókat felülmúló Ecseg támadója.

Szerkesztőségünk a tavaszi szezon során is hétről hétre igyekszik megválasztani a Megyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A huszonnegyedik kör után a Keleti-csoportban vitézkedő Ecseg csatára, Mihalik Szebasztián mellett döntöttünk, aki csapata legjobbjaként triplázva járult hozzá a Feláldozhatók ellen öt kettőre nyerni tudó együttese győzelméhez. Most pedig jöjjön a mesterhármast jegyző támadóval készült interjúnk!

– Hogyan gondol vissza a bajnokira?

– Kicsit álmosan kezdtünk, nem igazán tudtuk fölvenni a ritmust – mondta Mihalik Szebasztián. A huszadik perc környékén megtört a jég és sikerült betalálnunk. Ez jót tett a csapatnak, és még a félidő vége előtt sikerült eldöntenünk a mérkőzést.

– Mi a véleménye csapata elmúlt időszakáról?

– A csapat jól teljesít, jó formában vagyunk, bár volt pár mérkőzés, ahol gyengén játszottunk, de összességében jó tavasz van mögöttünk.

– Miképpen vélekedik saját formájáról?

– Úgy érzem, nagyon jó formában vagyok, és igyekszek minél többet fejlődni. Végre az igazi posztomon játszok, ahol mindig is szerettem volna.

– Perpillanat milyen színű éremre lát leginkább esélyt?

– Ha sikerülne Vizsláson megszerezni a három pontot, akkor nagy esélyünk lenne az ezüstéremre, de a bronz sem venné el a kedvünket.

– Mire számít szombaton Vizsláson?

– Kőkemény meccset várok. Az akarat és a szerencse fogja eldönteni a meccset.

Mes