2024.09.19.

Szép győzelemmel búcsúzott az Építők

Gyenge produkcióval maradt alul a Pásztó.

Szombaton az Építőknél tette tiszteletét a Pásztó a vármegyei élvonal utolsó, harmincadik körében. Bár valamelyest esélyesebbnek tűntek a látogatók, remek kezdést mutattak be a hazaiak, tíz per alatt kétszer is betaláltak, előbb akcióból, majd büntetőből. Maradt az előnyben lévő gárda lendülete és az első etap felénél tovább nőtt a különbség. Fél óra elteltével már négy volt közte, hamar eldőltek tehát az érdemi kérdések. A második felvonásban kétszer is eredményesek tudtak lenni a vendégek, válasz gyanánt viszont ellenfelük is elért két újabb gólt. A hajrában még faragtak hátrányukból a pásztóiak, akik így hat hármas vereséget szenvedtek. Szép győzelemmel fejezte be a szezont a salgótarjáni társulat.

Megyei I. osztály, 30. forduló:

Építők KC-Pásztó SK 6-3 (4-0)

Salgótarján, Forgách Sporttelep, 70 néző. Vezette: Trubin B. (Elischer M., Urbán V. P.)

Építők KC: Hegedűs – Gál, Ökrös, Nagy Á. (Takács, 62.), Tőzsér L. – Dániel Z., Német –  Oláh Sz. (Palotai D., 79.), Gyetvai, Budveszel Benjámin (Csatlós, 79.) – Budveszel Benett (Kollár, 73.). Játékos-edző: Csatlós Tamás.

Pásztó SK: Csuka – Tari, Lipták, Békési, Csépe M. (Laczkó, 47.) – Almási, Kelemen D. – Dinka, Csépe I., Kurcsik – Szőllősi. Vezetőedző: Forgó Péter.

Sárga lap: Német, ill. Mladoniczki (a kispadon), Kurcsik, Kelemen D., Almási

Gól: Budveszel Benett (7.), Budveszel Benjámin (10.), Oláh Sz. (21., 77.), Nagy Á. (30.), Gyetvai (69.), ill. Szőllősi (57., 64.), Dinka (85.)

Jók: az egész csapat, ill. Kántor

Csatlós Tamás: – Nagyon boldog vagyok! Sima győzelmet arattunk. Szerintem nagyon jó tavasz produkáltunk! Félszezonban hét pontunk volt, most pedig harmincegy. Ez mindent elmond! Köszönöm a srácoknak és a szurkolóknak, akik mellettünk voltak és hittek bennünk! Most pihenünk, aztán kezdünk egy új idényt! Nagy várakozással!

Forgó Péter: – Ismét értékelhetetlen teljesítményt nyújtottunk. Át kell gondolnunk, hogyan megyünk tovább. A magam részéről vállalom a teljes felelősséget a szezonért, és azt is, hogy ez ebben a formában nem vállalható tovább a magam részéről, mert méltatlan a csapatot szerető és azért tenni is hajlandó emberekkel szemben, hogy a mérkőzésekre alig tudunk összeszedni tizenegy játékost, és az játszik, aki jelen van, nem az, akinek a képessége és felkészültsége megengedné, hogy betegyem a csapatba…

A bajnokság végeredménye: