2024.09.19.

Nyolc találatot ért el idegenben az Ecseg

Sima vereséget szenvedett a gyenge napot kifogó Vizslás.

Múlt szombaton Vizslásra volt hivatalos az Ecseg a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának huszonötödik körében. Álomszerűen kezdtek a vendégek, negyedóra sem telt el és már hárommal vezettek. Ugyan az első fél óra letelte után egy öngól jóvoltából szépítettek a házigazdák, villámgyorsan újabb találattal válaszoltak a látogatók. A második felvonásban sem ment a hazaiaknak, megint nagyon elrontották a játékrész elején, háromszor is mattolta őket a másik oldal. A hajrához érve kétszer eredményesek tudtak lenni a vizslásiak, de az utolsó szó az ellenfélé volt. Végül sima, nyolc hármas győzelmet értek el az ecsegiek. A Mihalik-fivérek ismét remekeltek, János és Szebasztián is triplázott, mellettük a búcsúzó Oláh Antal duplázott.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 25. forduló:

Vizslási SE-Ecseg SE 3-8 (1-4)

Vezette: Boda V. (Szász K., Szemesi Zs.)

Vizslási SE: Pádár (Nagy J., 46.) – Rostás J., Kruppa, Pintér, Palkovics – Rostás R., Hadusovszki (Radics, 30.), Kiss B., Ország – Mező, Kisbali. Edző: Dancsok Roland.

Ecseg SE: Baltacanovic – Jaskó (Burbiczki, 72.), Horváth, Rádi, Gaál – Mihalik R. (Mihalik K., 78.), Kelemen, Moravcsik D., Oláh A. (Zsiga, 50.) – Mihalik Sz., Mihalik J. Edző: Moravcsik Ferenc.

Gól: Oláh A. (33., öngól), Kisbali (74.), Ország (85.), ill. Mihalik J. (3., 49., 88.), Oláh A. (7., 12.), Mihalik Sz. (34., 50., 56.)

Jók: Ország, ill. az egész csapat

Dancsok Roland: – Nem sokat tudok mondani. Az eredmény tükrözi, milyen passzban vagyunk. Köszönöm azon játékosoknak, akik sérülten vállalták a játékot! További sok sikert az Ecsegnek!

Moravcsik Ferenc: – Jó iramú mérkőzésen, egy pillanatig sem volt veszélyben a győzelmünk. Már az első percekben megalapoztuk a sikert, „Öcsike” szabadrúgásból talált be. Utána még kettőt tudtunk rúgni az első tizenkét percben. Gyorsan lett három null, ami megnyugtatta a játékosokat. Úgy látom, a kéthetes pihenő után nagyon megy a csapatnak, azóta egyben van a gárda. Sajnálom, hogy véget ér a bajnokság! Lendületbe jött a társaság, nagy fordulatszámon játszanak a srácok. Gratulálok a fiúknak! Az ellenfélnek további sok sikert kívánok! A ‘Megyernek úgyszintén! Nem beszélve arról, hogy a ‘megyerieknél jónéhány olyan ember van, aki tavaly még nálunk volt. Bízom benne, hogy odateszik magukat az utolsó fordulóban, és akkor talán még bajnokok is lehetünk. A vizslási mérkőzés érdekessége, hogy Oláh Antal kezdett és ő volt a csapatkapitány. Negyvenhét éves a srác, ez volt az utolsó meccse, ezért kérte, hogy megkaphassa ezt a lehetőséget, amit természetesen megadtunk! Talán ő volt a Jolly Joker, mert a második és a harmadik gólt is ő rúgta. Ezúton is gratulálok neki és további sok sikert kívánok az életben! Sajnálom, hogy abbahagyta a futballt, mert egy igazi szívember, szívét-lelkét odaadta a fociért, de hát, ez a labdarúgás velejárója, az idő eljárt mindenki fölött! 

A bajnokság aktuális állása: