2024.09.16.

A 2024-es Eb Nógrád vármegyei szemmel

Sorozatunkban igyekszünk majd napról napra régiónk egy-egy sportemberével nyomon követni az aktuális műsort.

Kedden két találkozóval befejeződik a 2024-es futball-Európa-bajnokság „B”-csoportja. Weboldalunk a torna során igyekszik majd napról napra egy-egy Nógrád vármegyei illetőségű sportemberrel nyomon követni az adott programot. A soros összecsapások kapcsán Krajecz Balázst kértük meg, hogy foglalja össze gondolatait a kontinenstornát és az esemény aktuális programját illetően.

– Itt szeretném elmondani, ha már így alakult, hogy bejelentsem (ha valakit is érdekel?!) abbahagyom a labdarúgást – mondta Krajecz Balázs. Szép volt, jó volt… Köszönök szépen „Mindenkinek” mindent, amit harminckét év alatt kaptam, szüleimtől kezdve, a családomon át, az összes sportbarátomnak, edzőimnek! Köszönöm! Pár meccset láttam csak eddig, közhelyeket nem szeretnék puffogtatni. Vannak nálam okosabbak, akik majd megszakértik! Kiszurkoltuk a magyar sikert pár barátommal Skócia ellen. Már megérte!

Mixen senki ne tegye meg:

Az Albánia-Spanyolország meccsre 4-1-es spanyolsiker a tippem. A Horváthország-Olaszország mérkőzésre 2-2-es döntetlent jósolok. Mindenkinek kellemes pihenést kívánok! Almási Lacinak üzennék: mindent bele, „Töki”!