2024.09.20.

Idegenbeli sikerrel zárt a Bernecebaráti-Kemence

Vereséggel intett búcsút az idénynek a Keszeg.

Múlt vasárnap Keszegen volt jelenése a Bernecebaráti-Kemencének a vármegyei harmadosztály Nyugati-csoportjának utolsó, huszonhatodik körében. Az első félidőben nem találtak egymáson fogást a gárdák. Többet próbálkoztak a vendégek, de eredménytelenül, a szünetig állta a sarat a másik oldal. Aztán az összecsapás kétharmadánál gyors egymásutánban kétszer is beköszöntek a látogatók. Az utolsó negyedórához érve szépítettek a becsülettel harcoló hazaiak, de egyenlíteni nem tudtak, sőt az utolsó percekben a duplázó Forgács újra megrezgette a hálót, egyúttal kialakítva az övéi három egyes sikerét jelentő végkifejletet.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 26. forduló:

Keszegi SE-Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence) 1-3 (0-0)

Vezette: Homoki G. (Ferencz P.

Keszegi SE: Petuker – Pistyúr, Fábián, Mezei Cs., Kraft – Rojkovics (Marosi, 67.), Baranyi (Gömöri, 46.), Bujtár, Gyetván – Gömöri, Muszta. Edző: Cseri Kornél.

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence): Marót – Fabi, Tóth K., Kiss I., Vig – Szilágyi (Sági, 88.), Pál L., Gáspár, Busai – Forgács, Varga M. (Németh, 58.). Játékos-edző: Németh Krisztián.

Sárga lap: Muszta, Kraft, ill. Gáspár

Gól: Marosi (75.), ill. Forgács (57., 88.), Szilágyi (61.)

Jók: Petuker, Gyetván, ill. az egész csapat

Cseri Kornél: – Véget ért egy olyan szezon, ami nyilván nem marad meg szívesen az emlékezetünkben. A tavasz folyamán a legfontosabb célkitűzése a csapatnak az volt, hogy becsületes módon fejezzük be az idényt, és bár ezt a célunkat teljesítettük, maradt bennem hiányérzet, mert titkon azt reméltem, hogy több sikerélményben lesz részünk. Ezt csakis a srácok miatt érzem, mert igenis megérdemelték volna azok, akik végigküzdöttek, hogy jóval több pozitív élménnyel gazdagodjanak, mivel a tavasz folyamán minden tőlük telhetőt megtettek és ezért nagyon hálás vagyok nekik! Meggyőződésem, hogy nálunk jobban kevés csapat harcolt úgy a győzelemért, mint, ahogy a csapatunk harcolt, de amikor valós esélyünk volt a jó eredményre, vagy a létszámhiány, vagy a balszerencse, vagy a megcsappant önbizalom közbeszólt… Ezúton szeretnénk gratulálni a csoport minden egyes csapatának az idei elért helyezéséhez! Bár a szezon véget ért, rengeteg feladat jön most. Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy megerősödjünk minden téren, hogy a következő idényben minél többször tudjuk mi fogadni az ellenfeleink gratulációját!

Németh Krisztián: – Az első negyedórában jól játszottunk, amit megbeszéltünk. Utána kicsit kapkodóvá vált a játékunk. Mindezek ellenére sok helyzetet kidolgoztunk, amik ki is maradtak, mert nem koncentráltunk megfelelőképpen a kapu előtt. Jót tett a szünet a srácoknak. Ott átbeszéltük a dolgokat, és kértem őket, folytassuk, próbáljuk meg ugyanazt a játékot, amit a meccs elején csináltunk. A második félidőben már megnyugodtunk, jobban járattuk a labdát, játszottunk, élveztük a focit. Ennek meg is lett az eredménye, nyertünk. Mondhatom azt, hogy több is lehetett volna a vége. Köszönjük a Keszegnek a sportszerű hozzáállását! Gratulálok a csapatnak a tavaszi teljesítményhez! Köszönön a szponzoroknak, és azoknak az embereknek, akik mind a hazai, mind az idegenbeli mérkőzéseken szurkolásukkal a csapat mellett voltak, mert ez másképp nem működik!  Jó pihenést kívánok mindenkinek a nyárra! A szerkesztőségnek pedig sok pihenést kívánok a kitartó munkához! Őszre folytatjuk!

A bajnokság végeredménye: