2024.10.28.

Újabb pontot tudott szerezni a Nógrádmegyer

A Rimóccal ikszelt Ökrös István brigádja.

Vasárnap Nógrádmegyerben volt jelenése a Rimócnak a vármegyei második vonal tizedik körében. Berki Máté révén tíz perc alatt előnybe kerültek a hazaiak, hamarosan azonban Rácz Adrián egalizált. Még a szünet előtt fordítottak a látogatók, Czupkó talált be. A második felvonás elején egy öngól segítségével tudtak egyenlíteni a házigazdák. Ezt követően még hátra volt több, mint az összecsapás harmada, de már egyik gárda sem tudott eredményes lenni. Ide is, oda is eldőlhetett volna a csörte, de végül maradt a kettő kettes döntetlen. Lássuk a részleteket!

Vármegyei II. osztály, 10. forduló:

Nógrádmegyer BSE-Rimóci SE 2-2 (1-2)

Vezette: Varga F. (Pálinkás S.)

Nógrádmegyer BSE: Rácz S. – Radics (Szekeres, 62), Ökrös Sz., Berki, Rácz R., Botos, Makó J., Ökrös M., Makó D., Gregász (Oláh, 42), Pintér. Vezetőedző: Ökrös István.

Rimóci SE: Kis – Baranyi, Sámuel (Bada G., 68), Czupkó (Szoldatics M., 91), Bangó Renátó, Bangó Rómeó, Rácz Sz., Bada T. (Szoldatics D., 57), Rácz A., Mócsány, Tótok. Játékos-edző: Bangó Rómeó.

Sárga lap: Pintér, ill. Rácz Sz.

Gól: Berki (10.), Baranyi (52., öngól), ill. Rácz A. (17.), Czupkó (40.)

Jók: az egész csapat, ill. Kis (a mezőny legjobbja), Bangó Renátó, Rácz Sz.

Ökrös István: – Jól kezdtük a mérkőzést, aztán a szokásos buta hibáinkból kaptunk kettőt. A második félidőben jóformán egykapuztunk, de mégsem tudtunk betalálni. Talán, ha két napig játszunk, akkor sem tudtunk volna gólt szerezni. Nem koncentrálunk száz százalékban oda a meccsre, és nem vagyunk alázatosak, ezért buktunk el eddig nyolc-kilenc olyan pontot, amiket be lehetett volna gyűjteni. Ez történt a mai mérkőzésen is. Gratulálok a Rimócnak és sok sikert kívánok a bajnokságban!

Bangó Rómeó: – A mérkőzésre nagyon sok hiányzóval érkeztünk. De akkor is a Rimóc csapata vagyunk, ugyanúgy kell küzdeni, ahogy eddig, akik eddig nem kaptak lehetőséget, azok is megtettek mindent, küzdöttünk, és egy pontot el tudtunk hozni a ‘Megyer csapatától. „Pityke” csapatának sok sikert a továbbiakban!

A bajnokság aktuális állása: