2024.10.28.

Megtáltosodott a Varsány

A Mihálygerge ellen szakította meg rossz sorozatát Fábián Róbert együttese.

Vasárnap a Mihálygergét fogadta a Varsány a vármegyei második vonal tizedik fordulójában. Az első félidőben nem találtak egymáson fogást a gárdák. Aktívabbak voltak ugyan a házigazdák, de csak lehetőségekig jutottak, találatot ekkor még nem tudtak elérni. Aztán a második felvonás elején Csizmadia révén meglett a hazaiak vágyott vezetése. Ezt követően mindent beleadtak az egyenlítés érdekében a vendégek, mindhiába. A hajrához érve végleg eldőlt a csörte. Egy öngól által nőtt tovább a különbség, majd Takács zárta le a mérkőzést. Három nullás sikerre tett szert Fábián Róbert alakulata, hat vereséget követően örülhettek ismét a varsányiak. Lássuk a részleteket!

Vármegyei II. osztály, 10. forduló:

Varsány SE-Mihálygerge SE 3-0 (0-0)

Vezette: Boda V. (Szász K.)

Varsány SE: Urbán – Kiss Gy. (Seidel, 46), Petényi, Báránkó, Unyi (Csizmadia, 46), Lőrik (Szandai, 60), Havasi (Kiss Á., 27), Király (Bakó, 80), Kiska, Takács, Rigó. Játékos-edző: Fábián Róbert.

Mihálygerge SE: Bíró – Dienes (Zsély, 76), Ruzsinszki, Budveszel, Nagy Norbert, Serfőző, Nagy Noel (Kiss Z., 78), Sipkó (Puszta, 84), Szőke, Becze (Zombori, 3), Somoskői. Vezetőedző: Smelkó Károly.

Sárga lap: Havasi, ill. Serfőző, Zombori

Gól: Csizmadia (56.), Zombori (84., öngól), Takács (89.)

Jók: az egész csapat, ill. Bíró, Somoskői, Szőke

Fábián Róbert: – Ezen a mérkőzésen szinte az összes játékosunk megjelent, így két főnek még mez sem jutott. Ránk fért már a győzelem, mert ettől jobb csapat vagyunk, mint ahol a tabellán helyezkedünk el. Úgy gondolom, egész végig kézben tartottuk a mérkőzést, bár voltak az ellenfelünknek is lehetőségei. Sok helyzetet dolgoztunk ki, de ezt rendre el is puskáztuk. A helyzeteink alapján megérdemelt győzelmet arattunk, amihez gratulálok a csapatomnak, a Mihálygergének a folytatásban további sok sikert kívánok! Köszönjük a meccs utáni hot-dogokat Rigó Róbertnek és családjának!

Smelkó Károly: – Nehéz mit mondani ilyenkor, egy nagyon motivált Varsányhoz látogattunk, ahol az első félidőben álltuk a sarat, szünet után két játékosunknak is görcsölt a lába, és Szőke Laci is vérző, felrepedt szemhéjjal játszotta végig a meccset, amit köszönök neki. Összefoglalva a mérkőzést, egy tőlünk jobb csapattól kaptunk ki, de azt hozzátenném, hogy nekünk is voltak komoly lehetőségeink a gólszerzésre. Tele voltunk hiányzókkal, sérültekkel és sajnos az amúgy is edzetlen csapatunk nem tud végig koncentrált lenni, ami mindig vereséghez vezet. Jövő héten jön a Tar, remélem, mindenki hadra fogható lesz, és a végén ponttal vagy pontokkal mehetünk az öltözőbe! A Varsánynak gratulálok a győzelemhez, mi pedig becsülettel lejátszuk az őszt, és azt garantálom, hogy a ‘gergei szurkolók egy teljesen más mentalitású csapatot fognak látni tavasszal!

A bajnokság aktuális állása: