2024.10.26.

Hazai pályán gyűjthet újabb pontokat az SBTC

Vasárnap a masszív középcsapatnak számító Sényőt fogadják a salgótarjániak az NB III-ban.

A Cigánd otthonában elért remi után vasárnap a Szojka Ferenc Stadionban érne el egy újabb jó eredményt az előző két körben négy pontot szerző SBTC. Az NB III Észak-Keleti-csoportjának tizenharmadik körében tizenhárom órás kezdéssel esedékes bajnokit élőben közvetíti weboldalunk. Szokásunkhoz hűen, a mostani bajnoki előtt is megszólaltattuk az érintett társulatok mestereit. A jelenleg tizenötödik helyet elfoglaló házigazdákat irányító Sebestyén Szilárd mellett a perpillanat kilencedik Sényő edzője, Kapacina Valér is megosztotta előzetes gondolatait. Lássuk a felvezetőket!

NB III Észak-Keleti-csoport, 13. forduló, 2024. október 27. (vasárnap), 13.00:

Salgótarjáni BTC-Sényő FC Selyem-Ber

Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion. Vezeti: Sveda Marcell (Végh Márton, Kondákor Trisztán)

Sebestyén Szilárd, a Salgótarjáni BTC vezetőedzője: – Az elmúlt hétvégén értékes pontot tudtunk elhozni idegenből. Mindkét csapatnak voltak lehetőségei, így igazságos volt az eredmény. A hét elején regeneráló edzéssel és csapatépítő programmal indítottunk, hogy tovább erősödjön a csapategység. Jó a hangulat és szeretnénk, ha ez továbbra is így maradna. Az ellenfelünk a középmezőnyhöz tartozik, változatos eredményeket produkál. Masszív és szervezett csapat. Nekünk a saját játékunkat kell pontosabbá tenni, az ellenfél kapuja előtt sokkal koncentráltabbnak kell lenni. Kisebb sérültjeink vannak, de remélem, mindenki játékra alkalmas lesz.

Kapacina Valér, a Sényő FC Selyem-Ber vezetőedzője: – A csapatunknál nagy változások történtek a nyáron, mind a keretben, mind a stábban, de azt gondolom, hogy jól teljesít a csapat. Nyilván voltak meccsek, amikor több pontot is szerezhettünk volna, de véleményem szerint kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt a gárda, és ami ennél is fontosabb, hogy látjuk a fejlődést a játékon hétről hétre. A célunk, hogy egyszámjegyű helyezésünk legyen a szezon végén. Tudjuk, hogy a Salgótarján hazai pályán mindenkire veszélyes, agresszív focit játszanak, pontjai nagy részét is otthonában szerezte. A meccs szerintem egy taktikai csata lesz, és ha kellően koncentrálunk, akkor eredményesek lehetünk, de mindenképpen nehéz mérkőzésre számítunk. Az egyik alapemberünk a védelemből, Klepács Krisztián hiányozni fog eltiltás miatt.