2024.10.23.

Sima sikerrel jelentkezett a Nőtincs

Felsőpetényben jutott hat gólig Matyóka Ferenc csapata.

Vasárnap Felsőpetényben volt jelenése a Nőtincsnek a vármegyei harmadik vonal Nyugati-csoportjának kilencedik fordulójában. Villámrajtot vettek a vendégek, akiknek egy perc alatt meglett az előny. Szépen lassan feleszméltek a házigazdák és Hegedűs a nyitónegyedóra után egalizált. A szünethez közeledve magabiztos lépésfórra tettek szert a látogatók, sorrendben Bera, Marozsán és Budai is eredményes volt. A második felvonásban Nógrádi gyorsan növelte a különbséget, majd a játékrész derekán a dupláig jutó Hugyecz állította be a övéi sima, hat egyes győzelmét jelentő végkifejletet. Lássuk a részleteket!

Vármegyei III. osztály Nyugati-csoport, 9. forduló:

Felsőpetény-Szendehely FC II-Nőtincs SE 1-6 (1-4)

Vezette: Szász K. (Bárány M., Ferencz P.)

Felsőpetény-Szendehely FC II: Burai – Csillag, Soós, Belovai, Garai G., Hegedűs, Garai M., Sógor, Barnoki (Laczkovszki, 66), Fekete, Kertész. Edző: Laczkovszki Zsolt.

 

Nőtincs SE: Kovács – Fuchs G., Gyuricza, Nógrádi, Marozsán, Mikulinszki, Hugyecz, Tamis (Horváth, 46), Fuchs P., Bera, Budai. Edző: Matyóka Ferenc.

Sárga lap: Belovai, Sógor, ill. Budai

Gól: Hegedűs (16.), ill. Hugyecz (1., 63.), Bera (20.), Marozsán (30.), Budai (34.), Nógrádi (54.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Laczkovszki Zsolt: – Egy egyig játékban voltunk, aztán fejbe elmentünk, amit köszönhetünk az ismét „fantasztikus” játékvezetésnek is. Voltak helyzeteink, amik kimaradtak, ellenfelünk pedig berugdosta. Jobban akarták a győzelmet, megérdemelten nyertek.

Matyóka Ferenc: – Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, egy szomszédvári rangadón. Mindig kemény meccseket játszunk a Felsőpetény csapatával, hajtós és kemény találkozó volt a mostani is. Felkészültünk a mérkőzésre fejben is, fizikálisan is. Felsőpetény egy jó játékerőt képviselő csapat. Egy kicsit foghíjasan álltak ki, de nem vett le a győzelmünk értékéből semmit ez a megállapítás, mert harcosan játszott az ellenfél, de mi az első percektől kezdve irányítottuk a játékot. Kilencven percen keresztül egy küzdelmes mérkőzést volt, igaz, hogy számunkra nagyarányú, hat egyes győzelemmel. Az első félidőben már szerintem eldőlt a három pont sorsa. Egy kicsi szomorúsággal tölt el az, hogy az utolsó húsz percben nem odaillő jelenetek zajlottak le a pályán, elszakadtak a cérnák, de túljutottunk ezen is, úgyhogy sikeresen vettük ezt a szomszédvár rangadót. A játékosaink mindent megtettek a győzelemért, minden egyes játékosom kimagaslóan teljesített, úgy érzem, hogy kezd visszatérni a csapatnak a régi mentalitása, hozzáállása, és a technikai tudása kezd újra előjönni, ami eddig is jellemezte a csapatot.

A bajnokság aktuális állása: