2024.10.23.

Tíz emberrel győzött a Felsőtold

Továbbra is pont nélkül áll az Egyházasdengeleg.

Vasárnap az Egyházasdengeleget fogadta a Felsőtold a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának kilencedik körében. Az első negyedóra után Tőzsér révén előnybe kerültek a mindössze tíz emberrel kiálló hazaiak, majd hamarosan újra beköszöntek. Ezt követően egy darabig nem változott az állás, elrontott helyzetekig jutottak a házigazdák. A második felvonás derekán nőtt tovább a különbség, Hucskó volt eredményes. Az utolsó percekre is tartogattak egy döfést a létszámhiányosan is simán győzni tudó felsőtoldiak, a duplázó Balázs Bálint alakította ki a négy nullás végkifejletet. Lássuk a részleteket!

Vármegyei III. osztály Keleti-csoport, 9. forduló:

Felsőtoldi Cserhát TSE-Egyházasdengeleg FE 4-0 (2-0)

Vezette: Menczel J. (Kiss D., Reviczki J.)

Felsőtoldi Cserhát TSE: Petre – Tőzsér, Hucskó, Sáfrány, Balázs B., Balázs S., Imre D., Nyirjei, Molnár, Imre Cs. Játékos-edző: Nyirjei András.

 

Egyházasdengeleg FE: Mlinárcsek Cs. – Nikl (Kővári, 59), Liptai, Misinszki, Pete, Szűcs, Fűrész, Mlinárcsek Z. (Bangó, 8), Báthy (Jakus, 57), Bacskai, Ocsovszki. Edző: Berkes Balázs.

Gól: Tőzsér (18.), Balázs B. (27., 89.), Hucskó (72.)

Jók: Imre D., Hucskó, Tőzsér, Balázs B., Sáfrány, ill. senki

Nyirjei András: – Betegség, sérülés és eltiltás miatt volt hiányzónk bőven, így sajnos csak tízen tudtunk kiállni, ami nem volt jó előjel. Viszont mezőnyben nagyon jól tudtuk ellensúlyozni az emberhátrányt, és kétgólos előnyre tettünk szert. Az első félidő utolsó tíz percére lankadt a figyelem és két-három veszélyes szituáció kialakult a kapunk előtt. Így jókor jött a szünet, rendeztük sorainkat. A második félidőben rengeteg helyzetet elpuskáztunk, az utolsó passzok nem sikerültek. Végül egy sportszerű mérkőzésen megérdemelten nyertünk. Gratulálok a csapatnak, nem egyszerű emberhátrányban játszani, de a mai napon ezt jól lehoztuk. Az Egyházasdengeleg csapatának további sikereket kívánok!

Berkes Balázs: – Értékelhetetlen a csapat teljesítménye amit a mérkőzésen nyújtott!

A bajnokság aktuális állása: