2024.10.23.

A hosszabbításban mentett pontot a Palotás

Nem tudta kihúzni az utolsó perceket a kétgólos előnyről ikszelő Feláldozhatók.

Vasárnap a Palotást fogadta a Feláldozhatók a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának kilencedik körében. Az első félidőben valamelyest talán aktívabbak voltak a vendégek, de csak elrontott helyzeteket jegyezhettünk fel részükről. Gólt egyik gárda sem tudott szerezni a szünetig. A második felvonásban gyorsan két alkalommal is eredményesek voltak a hazaiak, Rusznyák duplázott. Nem adták fel a látogatók, Török hamarosan szépített. Ezt követően lezárhatták volna a meccset a házigazdák, ez azonban nem történt meg, amit később bánhattak igazán. A hosszabbításban Jele büntetőből egalizált, kialakítva a kettő kettes végkifejletet. Kiénekelték a sajtot ellenfelük szájából a látogatók… Lássuk a részleteket!

Vármegyei III. osztály Keleti-csoport, 9. forduló:

Feláldozhatók SE (Karancsság)-Palotási SZSE 2-2 (0-0)

Vezette: Kiss D. (Menczel J., Reviczki J.)

Feláldozhatók SE (Karancsság): Gergely – Botos, Csonka Attila, Berki K., Rusznyák, Lakatos, Csonka R., Oláh M., Czakó (Berki D., 62, Kardos, 84), Jónás, Csonka Achilles. Edző: Oláh Norbert.

 

Palotási SZSE: Jambrich – Szlobodnyik, Kotasz (Török, 35), Hadrik, Sipos, Farkas P. (Hegyi, 63), Mladoniczki, Loboda, Jele, Farkas A. (Franka, 82), Cseh (Makszi, 70). Edző: Kotasz Gergő.

Sárga lap: Gergely, Botos, Rusznyák, Lakatos, Oláh, Jónás, ill. Hadrik, Farkas P., Mladoniczki, Jele

Gól: Rusznyák (49., 57.), ill. Török (61.), Jele (91.)

Jók: Rusznyák, Oláh M., Gergely, Csonka R., ill. Hadrik, Szlobodnyik, Farkas A.

Oláh Norbert: – Nagyon vártuk már ezt a mérkőzést, de azért sajnos voltak hiányosságaink. Meccs előtt kapkodtunk a pályafestéssel, amiért elnézést kérek mindenkitől. Egy nagyon jó mérkőzést játszottunk, egy nagyszerű csapat ellen, és véleményem szerint, korrekt eredmény született. További sok sikert kívánok a Palotás csapatának, mi pedig megyünk tovább!

Kotasz Gergő: – Tettük, csináltuk amit kellett, de az első félidőben kihagyott helyzeteket nem bírtuk el. A végén örülhettünk a döntetlennek, ami véleményem szerint nem reális eredmény. A hazai csapat végig korrekt volt, a pálya talaja is alkalmas volt a futballra, nem befolyásolta az eredményt. A hibákat ki kell javítani és csinálni kell tovább. Zsuzsának és Mózesnek köszönjük a reggelit, nagyszerű így közösen kezdeni egy mérkőzést. Az ellenfélnek további sok sikert kívánok!

A bajnokság aktuális állása: