2024.10.23.

Otthon folytatta menetelését a Karancslapujtő II

Nem szakadt meg a Mihálygerge nyeretlensége.

Vasárnap a Mihálygergét fogadta a Karancslapujtő tartalékcsapata a vármegyei második vonal kilencedik fordulójában. Bár nem adták olcsón a bőrüket az egy darabig aktívabb és jobban játszó vendégek, az első félidő derekán vezetést tudtak szerezni a házigazdák. Hamarosan Serfőző egalizált, így fej fej mellett fordultak a felek. A második etap elején a duplázó Banka Kristóf révén megint a hazaiaknál volt a lépésfór. Kisvártatva Gerhát növelte a különbséget. Volt még hátra idő, de már nem tudtak felállni az elfáradó látogatók. Végül három egyes sikert jegyezhetett fel a ‘lapujtői armada, őrzi remek formáját Szőrös Krisztián társasága. Lássuk a részleteket!

Vármegyei II. osztály, 9. forduló:

Karancslapujtő KSE II-Mihálygerge SE 3-1 (1-1)

Vezette: Gecse Z. (Mércse L., Sáfrány Sz. T.)

Karancslapujtő KSE II: Gordos – Cseh, Tóth, Banka K. (Szőrös, 62), Banka D., Botos, Várbogyai, Oláh H. (Lavaj, 62), Susán, Bodor, Béres (Gerhát, 51). Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

Mihálygerge SE: Bíró – Spala, Szakos, Somoskői, Nagy N. (Kiss, 80), Oláh T. (Puszta, 80), Szőke, Lantos, Serfőző, Dienes (Zombori, 72), Sipkó. Vezetőedző: Smelkó Károly.

Sárga lap: Várbogyai, ill. Szőke, Dienes

Gól: Banka K. (22., 56.), Gerhát (65.), ill. Serfőző (30.)

Jók: az egész csapat, ill. Bíró, Nagy N., Serfőző, Lantos, Dienes

Szőrös Krisztián: – Egy igen jól játszó Mihálygergével találkoztunk, voltak hiányzóink, de mindig abból a keretből kell meríteni, ami van. Beszéltük a srácokkal meccs előtt, hogy nem adjuk le, megyünk az elejétől kezdve, mert ha a kitűzött célokat szeretnénk elérni, akkor nem szabad a figyelemnek és a teljesítménynek lankadni. Na, ez a pályán nem valósult meg. Egy egyes félidővel fordultunk, meg merem kockáztatni, sőt ez a tény, ‘Gergének voltak helyzetei, ziccerei, amik – így utólag, hál’ istennek – kimaradtak. Aztán a szünetben átbeszéltük a srácokkal, hogy ez így édes kevés, és sikerült három egyre megnyerni a mérkőzést. A ‘Gergének további sok sikert kívánok, mi pedig készülünk a továbbiakra.

Smelkó Károly: – Az első félidőben addig jól tartottuk magunkat, amíg bírtuk erővel, egy egyes eredménnyel mentünk a szünetre. A második félidőben frissített a ‘Lapujtő, de azt már nem bírtuk fizikálisan. Bíró Gergő és Nagy Norbi kiválóan teljesítettek, és Serfőző, Lantos és Dienes is tették a dolgukat. Viszont az edzetlenség meccsről meccsre visszaköszön, így meg kell elégedni a szimpatikus vesztes szerepével.

A bajnokság aktuális állása: