2024.10.23.

Újabb szép skalpot gyűjtött a Szügy II

Patakon diadalmaskodott Koplányi Örs csapata.

Vasárnap a Szügy második számú együttesét fogadta a Patak a vármegyei harmadosztály Nyugati-csoportjának kilencedik körében. Az első félidőben nem hozott gólt a kiegyenlített meccs. Abszolút egyenrangú ellenfelek küzdöttek. A második felvonás elején Janzsó révén beköszöntek a vendégek, kellőképpen meglepve a másik oldalt. Jócskán volt még hátra idő, de már képtelenek voltak válaszolni a hazaiak. Az utolsó percekig maradt izgalom, de a hálók már érintetlenek maradtak. Egy nullás győzelmet könyvelhetett el Koplányi Örs szép skalpot szerző brigádja. Lássuk a részleteket!

Vármegyei III. osztály Nyugati-csoport, 9. forduló:

Patak FC-Szügy SE II 0-1 (0-0)

Vezette: Péter Cs. (Pásztor B. J., Horváth S.)

Patak FC: Pincze – Horváth (Sinkovics, 55), Kürtössy (Fábián, 55), Mócsány, Paulicsek, Kovács (Tóth, 76), Oravecz, Németh (Dombi, 55), Várhegyi, Csókási, Bogdány (Takács, 64). Edző: Bella Sándor.

 

Szügy SE II: Hodászi – Deák, Gaál, Földvári, Miklián, Hegedűs, Csizek R. (Csizek Á., 82), Kakuja, Janzsó, Saár, Venczel. Edző: Koplányi Örs.

Sárga lap: Deák, Janzsó

Gól: Janzsó (50.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Bella Sándor: – Örök igazság, a futás és agresszivitás nem képesség kérdése! A mai akaratgyenge, sok hibával tarkított játékunk nem is hozhatott más eredményt, mint vereséget! Minden téren mélyen a tudásunk alatt futballoztunk, egyénileg és csapatként is csődöt mondtunk a mai nap. A Szügy teljes mértékben rászolgált a győzelemre, amihez gratulálok és további sok sikert kívánok!

Koplányi Örs: – A csapat kialakításában az a legfőbb pont, hogy végy egy jó kapust, ez most már megvan! Innen üzenem a fiatal kapusnak, nyugodtan bulizzon, a kispadon van még hely! A csapat minden tagja remek játékkal rukkolt elő, minden taktikai utasítást betartva tudtuk elhozni a három pontot a sportszerű listavezető ellen! További sok sikert a Pataknak!

A bajnokság aktuális állása: