2024.10.22.

Zsinórban harmadszor nyert a Rimóc

Ezúttal a Tart múlta felül Bangó Rómeó társulata.

Szombaton a Tart fogadta a Rimóc a vármegyei másodosztály kilencedik körében. Négy perc alatt meglett a házigazdák előnye, majd jó darabig gólcsend következett. A hazai fölény a második felvonás derekához közeledve érett újabb találatokká. Előbb Rácz Adrián jutott dupláig, majd Balázs Lajos is bevette a kaput. A hajrához érve megtáltosodtak a látogatók, helyzetek mellett Racskó jóvoltából szépítettek, de tovább már nem tudtak faragni a hátrányból. Így három egyes győzelemre tettek szert a zsinórban harmadik diadalukat elkönyvelő vendéglátók. Lássuk a részleteket!

Vármegyei II. osztály, 9. forduló:

Rimóci SE-Tari SZE 3-1 (1-0)

Vezette: Mércse L. (Menczel J., Mezei Cs.)

Rimóci SE: Janusek – Baranyi, Laczkó, Balázs (Czupkó, 80), Bangó Renátó, Bangó Rómeó (Bada, 82), Rácz Sz., Rácz A. (Sámuel, 74), Mócsány, Könnyű (Rádi, 62), Kis (Szoldatics, 74). Játékos-edző: Bangó Rómeó.

Tari SZE: Csuka – Sándor, Kelemen K., Nagy Z., Racskó, Sisák (Hegyi, 64), Adorján (Petrovics, 60), Kelemen M., Gortva (Odler, 46), Árminiczki (Pintér, 46), Kurcsik. 

Sárga lap: Rácz Sz., Könnyű, ill. Sándor

Gól: Rácz A. (4., 57.), Balázs (68.), ill. Racskó (80.)

Jók: Rácz Sz. (mezőny legjobbja), Bangó Renátó, Rácz A., ill. senki

Bangó Rómeó: – Az első félidőben nem voltunk a helyzet magaslatán, sokat hibáztunk, kapkodtunk, sok labdát elpasszoltunk, de az akarat megint rendben volt, mindenki odatette magát a mérkőzésen. A második félidőre le tudtunk nyugodni és sokkal jobban játszottunk. Megérdemelten sikerült megszerezni a három pontot. A Tar csapatának további sok sikert!

Nagy Zoltán: – A mérkőzés elején vezetést szerzett a hazai csapat, akik a második félidőben tovább növelték az előnyüket, egészen három gólig. Mi sajnos az utolsó tizenöt percben kezdtünk el játszani, ahol megszereztük a szépítést és kihagytunk két hatalmas ziccert. További sok sikert kívánunk a Rimóc csapatának!

A bajnokság aktuális állása: