2024.10.18.

Váratlan diadalt aratott a Felsőtold

Bercelen okozott komoly meglepetést Nyirjei András együttese..

Vasárnap a Felsőtoldot fogadta a Bercel a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának nyolcadik körében. Negyedóra elteltével az esélytelenebbnek számító vendégek szerezték meg a vezetést, akik hamarosan ráadásul ismét mattolták a favoritként pályára lépő ellenfelet. Ugyan a találkozó harmadánál szépítettek a házigazdák, kisvártatva a korábban kétszer eredményes Tőzsér tripláig jutott, aztán Hucskó növelte övéi lépésfórját. A második felvonás derekán a duplázó Dallos lőtt be egy büntetőt, de tovább már nem tudtak kapaszkodni a hazaiak. Komoly meglepetést bemutatva, négy kettes diadalt könyveltek el a négy nyeretlen bajnoki után újra örvendő látogatók. Lássuk a részleteket!

Vármegyei III. osztály Keleti-csoport, 8. forduló:

Bercel KSK-Felsőtoldi Cserhát TSE 2-4 (1-4)

Vezette: Dobsonyi L. (Pálinkás S., Mezei Cs.)

Bercel KSK: Mészáros – Hugyecz, Dallos (Kovács, 68), Makkai (Szklevan, 46), Turi, Gyurika (Kiss T., 78), János, Jakus, Simon (Hajdu, 64), Terman, Kiss M. Játékos-edző: Berta János.

 

Felsőtoldi Cserhát TSE: Petre – Tőzsér, Hucskó, Balázs B., Molnár Á., Balázs S. (Sáfrány, 73), Sáfi (Tóth, 29), Danyi, Imre D. (Molnár M., 61), Nyirjei, Imre Cs. Játékos-edző: Nyirjei András.

Sárga lap: Hugyecz, János, Hajdu, ill. Balázs S., Tóth

Piros lap: Molnár Á. (87., Felsőtoldi Cserhát TSE)

Gól: Dallos (30., 66.), ill. Tőzsér (15., 20., 33.), Hucskó (36.)

Jók: Dallos, Jakus, ill. az egész csapat

Berta János: – Úgy érzem, kicsit nagyképűen mentünk a pályára, meg is lett az eredménye. Voltak helyzeteink, de nem tudtuk kihasználni. Inkább az egymás közti veszekedés ment. Nagyon össze kell szedni magunkat fejben. Remélem, a következő mérkőzésre más mentalitással tudunk pályára lépni és meg tudjuk mutatni, hogy kik is a berceliek. A Felsőtoldnak további sok sikert kívánok!

Nyirjei András: – Egy nagyon jó és kulturáltan focizó csapathoz látogattunk, ahol minden adva volt egy jó mérkőzéshez is. A hazaiak kezdeményeztek, ők irányították a játékot, mégis mi szereztük a gólokat. Nagyon jól mentünk át védekezésből támadásba, három kontránk végén is gólt tudtunk szerezni. A második félidő is hasonló mederben zajlott, viszont nekünk már kevesebb erő maradt a támadásokra. Végül sikerült az előnyt megtartani, így miénk lett a három pont, amihez minden játékosnak gratulálok. Mindenki jól összpontosított, igazi csapatmunka volt! A Bercelnek is gratulálok, jó felfogásban játszanak, az eredménytől függetlenül is azt mondom, ott a helyük az első háromban.

A bajnokság aktuális állása: