2024.10.18.

Otthon javított a Palotás

A Zagyvaróna ellen szerzett pontokat Kotasz Gergő alakulata.

Vasárnap a Zagyvarónát fogadta a Palotás a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának nyolcadik körében. Egy darabig nem találtak egymáson fogást a felek, mígnem az összecsapás harmadához közeledve, bevették a kaput a hazaiak. A látogatók részéről elmaradt a válasz, bár mindent megtett Kaspár Zsolt legénysége, ez gólban nem mutatkozott meg. Aztán a második etap nyitónegyedórájában Jele jutott dupláig, majd a játékrész derekán Cseh zárta le végleg a csörtét. Három nullra nyertek a házigazdák. Lássuk a részleteket!

Vármegyei III. osztály Keleti-csoport, 8. forduló:

Palotási SZSE-Zagyvarónai SE 3-0 (1-0)

Vezette: Menczel J. (Rácz D., Zsélyi Cs.)

Palotási SZSE: Jambrich M. – Török (Makszi, 63), Szlobodnyik (Franka, 85), Kotasz T., Hadrik, Sipos (Jambrich I., 73), Farkas P., Fekete (Mladoniczki, 59), Jele, Farkas A. (Loboda, 63), Cseh (Hegyi, 77). Edző: Kotasz Gergő.

 

Zagyvarónai SE: Lenkei – Takács, Berki, Balogh G., Oláh, Kakucsi, Végi, Balogh L., Miskolczi, Kovács M., Kovács B. Edző: Kaspár Zsolt.

Sárga lap: Kovács M.

Gól: Jele (27., 56.), Cseh (64.)

Jók: Hadrik, Kotasz T., Szlobodnyik, Cseh, ill. senki

Kotasz Gergő: – Szerettük volna feledtetni a múlt heti vereséget egy győzelemmel, és ezt sikerült is megvalósítanunk. Úgy gondolom, hogy a szerdai edzés, amely megfelelő intenzitással és hozzáállással zajlott, megadta az alaphangot a vasárnapi mérkőzésre. Mindenki hozzátette, amit kellett ehhez a győzelemhez, nagyjából tizenöt percet leszámítva, végig jól néztünk ki. A cserék is remekül szálltak be, hozzátettek a játékhoz, kellettek a győzelemhez. Remélem, hogy ezt a formát át tudjuk vinni a vasárnapi, jelenlegi listavezető elleni találkozóra is. Köszönöm a srácok hozzáállását, így kell folytatnunk. Gratulálok az ellenfélnek, masszív, jó csapatot láthattunk, több rutinos játékossal. Az öltözői körülményekért elnézést kérek, se meleg víz, se fűtés nem volt, remélem, emiatt egyik oldalon sem fog betegség kialakulni. Tovább sok sikert a Zagyvaróna csapatának!

Kaspár Zsolt: – Nem szeretnék nyilatkozni, mert sok mindenkit megbántanék… Gratulálok az ellenfélnek!

Illés Győző mérkőzésfotói:

A bajnokság aktuális állása: