2024.10.18.

A második félidőben törte meg a jeget a Romhány

Jó darabig állta a sarat a Tar.

Vasárnap Taron tette tiszteletét a Romhány a vármegyei másodosztály nyolcadik fordulójában. Bár támadólag léptek fel az esélyesnek számító vendégek, az első etapban nem találtak fogást lelkesen futballozó ellenfelükön. Jó darabig a második felvonásban sem változott az állás. A játékrész derekán egy öngólnak köszönhetően tudták megtörni a jeget a vendégek. Hamarosan Tabics is bevette a kaput, majd Varga Gyula értékesített egy büntetőt. Végül három nullás győzelemre tett szert Bencsik Emil legénysége. Lássuk a részleteket!

Vármegyei II. osztály, 8. forduló:

Tari SZE-Romhány KSE 0-3 (0-0)

Vezette: Varga P. B. (Mércse L., Dombi D.)

Tari SZE: Csuka – Figura (Grexa, 75), Nagy Z., Ludányi (Petrovics, 82), Racskó, Sisák (Csemer, 62), Kelemen M., Árminiczki (Nagy I., 51, Kelemen K., 85), Kurcsik, Adorján, Odler.

Romhány KSE: Kovácsevics – Jávor (Seres, 75), Takács (Varga Gy., 55), Pikács, Dudás, Bőgér (Varga S., 80), Szunter, Krajcsek (Tabics, 65), Péter, Lami, Dóka (Marsicki, 46). Játékos-edző: Bencsik Emil.

Sárga lap: Nagy Z., Kurcsik, ill. Dóka

Gól: Odler (64.), Tabics (66.), Varga Gy. (73.)

Jók: Csuka, ill. Dudás, Szunter, Tabics, Varga Gy., Péter

Nagy Zoltán: – Az első félidőben kiegyenlített játékot láthattak nézők. Akadtak itt is, ott is helyzetek. A második játékrész közepe tájékán egy balszerencsésen megpattanó labdából szerzett vezetést a Romhány, majd két percre rá betaláltak ismételten. A játékvezető megítélt egy büntetőt a vendégcsapatnak, mely végleg eldöntötte a mérkőzés alakulását. További sok sikert kívánunk a Romhánynak!

Bencsik Emil: – A mai nap is a három pont megszerzése volt a cél, majdnem a teljes létszámmal tudtunk elmenni Tarra. A első félidőben jól kezdett a csapat, sok helyzetet kidolgoztunk, de a gól sajnos nem jött össze. A második félidőben sikerült gólokat szerezni és így magabiztosan lezárni a mérkőzést. A cserejátékosok nagyon jól szálltak be, Varga Gyuszi és Tabics Dávid is góllal, gólpasszal. Az egész csapat nagyot küzdött, gratulálok mindenkinek a nagyszerű győzelemhez! A Tar sportszerűen játszott és végigküzdötték a mérkőzést, a kapusuk pedig nagyon jól védett. További sok sikert kívánok nekik!

A bajnokság aktuális állása: