2024.10.18.

Nyolcig számolt a Somos

Esélye sem volt a Nógrádmegyernek a mezőny éllovasánál.

Vasárnap a Nógrádmegyert fogadta a Somos a vármegyei másodosztály hetedik körében. Semmit sem bíztak a véletlenre a hazaiak, még tíz perc sem telt el, amikor meglett a vezetésük. Az első félidő derekához közeledve tovább nyílt az olló, majd Szeles is beköszönt. Még a szünet előtt ismét gólt kaptak a látogatók, így elég hamar eldőltek az érdemi kérdések. A második felvonás elején Znamecz duplázott jutott, aztán Lakatos is elért egy találatot. A hajrához érve Kerényi triplázott, míg a házigazdák kiütéses, nyolc nullás sikerét jelentő végeredményt Oláh Zoltán állította be. Lássuk a részleteket!

Vármegyei II. osztály, 7. forduló:

Somos VSE-Nógrádmegyer BSE 8-0 (4-0)

Vezette: Gecse Z. (Homoki G., Bakonyi B.)

Somos VSE: Krizsanyik – Bocsó (Határ, 46), Vanó, Znamecz (Oláh T., 61), Horváth, Kerényi, Hranek (Oláh Z., 54), Szeles, Lakatos, Ajtai, Láposi. Játékos-edző: Oláh Teofil.

 

Nógrádmegyer BSE: Rácz S. – Radics (Rácz K., 65), Berki, Botos, Makó, Ökrös M., Medgyesi, Rácz M., Rácz A. (Oláh M., 61), Pintér, Oláh Cs. Vezetőedző: Ökrös István.

Gól: Kerényi (9., 34., 78.), Znamecz (18., 49.), Szeles (19.), Lakatos (62.), Oláh Z. (89.)

Jók: Kerényi (a mezőny legjobbja), Krizsanyik, Ajtai, Horváth, ill. senki

Oláh Teofil: – Jól előkészített pályán, jó játékvezetés mellett, magabiztos győzelmet arattunk. A mérkőzés pozitívuma, hogy ismét kapott gól nélkül tudtunk nyerni. További sok sikert kívánok a sportszerű ellenfélnek!

Ökrös István: – Sajnos öt hiányzónk is volt. Nem a legjobb előjelekkel vágtunk neki a mérkőzésnek. Ettől függetlenül is nagyon rosszul játszottunk, még ilyen különbséggel is megérdemelten nyert a Somos. Teljesen szét volt esve a játékunk, nem tudtuk összeszedni magunkat, ez így alakult sajnos. Nyolc még gombócból is sok, többet nem is tudok hozzáfűzni. Ez a mai játék kritikán aluli volt. Gratulálok a Somosnak a győzelemhez, további sok sikert kívánok nekik!

A bajnokság aktuális állása: