2024.10.18.

Rangadón menetelt tovább a Karancslapujtő II

A Karancsberényt múlta felül Szőrös Krisztián alakulata.

Vasárnap a Karancsberényt fogadta a Karancslapujtő tartalék csapata a vármegyei másodosztály hetedik körében. Mindkét gárda kellő lelkesedéssel vágta bele magát a küzdelembe. A vezetés a házigazdáknak jött össze, akik az első etap felénél Várbogyai révén kerültek előnybe. Ezután tovább folytatódott a férfias csörte. Volt alkalmuk egalizálni a látogatóknak, ehelyett azonban az utolsó negyedórához érve Rozgonyi jóvoltából a hazaiak duplázták meg lépésfórjukat. Nem adták fel a vendégek, Ispán Viktor szépített, de másra már nem maradt idő. Kettő egyre nyertek a fontos sikerre szert tevő ‘lapujtőiek. Lássuk a részleteket!

Vármegyei II. osztály, 7. forduló:

Karancslapujtő KSE II-Karancsberény-Újbuda Liga 2-1 (1-0)

Vezette: Varga F. (Horváth S., Terjék B.)

Karancslapujtő KSE II: Gordos – Cseh, Susán, Bodor, Tóth, Banka D. (Béres, 89), Gerhát (Banka K., 79), Botos, Várbogyai, Putnoki (Bari, 54), Rozgonyi. Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

 

Karancsberény-Újbuda Liga: Illefalvi – Hulitka D. (Fodor, 46), Nagy, Oláh (Pilinyi, 67), Szilágyi, Mezei (Hulitka Sz., 75), Kovács (Fábián, 46), Ispán V., Szlatincsán, Ispán A., Szabó (Vilk, 82). Játékos-edző: Berki Krisztián.

Sárga lap: Banka D., ill. Szilágyi, Ispán A., Fábián, Berki

Gól: Várbogyai (26.), Rozgonyi (77.), ill. Ispán V. (80.)

Jók: az egész csapat, ill. Illefalvi, Nagy, Szlatincsán, Ispán V.

Szőrös Krisztián: – Nem nagyon találom a szavakat, mert egész héten picit görcsölve készültünk erre a találkozóra, mert ugye ez egy „El Clásico”, szomszédvárak rangadója, úgy is próbáltunk beleállni az egész hétbe majd a hétvégébe is. Nagyon kemény mérkőzés volt, helyenként férfias küzdelmekkel, hál’ istennek, a sors keze most felénk fordult és kettő egyes győzelmet tudtunk aratni, ami egyelőre azt is jelenti, hogy átvettük a tabellán az első helyet. Viszont a ‘Berény csapatát – ugye én majdnem ott „nőttem fel” a pályán -, nagyon szeretem, az egész ‘berényit, a gyerekeket, mert hál’ istennek, volt lehetőségem edzőjük lenni az utánpótlásban. Egy nagyon jó csapat a ‘berényi csapat, sok csapatnak meg fogja nehezíteni a dolgát, mint ahogy a miénket is megnehezítette. „Sumi” barátomtól elnézést kérek, a meccs hevében egy picit ingerültebb voltam, és igazából nem tudtam kontrollálni az érzéseimet, és további sok sikert kívánok nekik, érjék el a bajnoksághoz fűzött céljaikat!

Berki Krisztián: – Nehéz ilyenkor mit mondani a mérkőzés után egyből, de ezt is meg kell tenni. Igazi derbi volt. Az a baj, hogy nem bírtuk felvenni azt a derbistílust vagy hangulatot, és egy kicsit alulmaradtunk a párharcokban, sokkal jobban harapott az ellenfél. Sok volt a ki nem kényszerített hiba, ami egy ilyen ellenféllel szemben azért életveszélyes, kettő nullra el is mentek, aztán tudtunk szépíteni. Ezt a derbit most ők nyerték. Megyünk tovább, próbáljuk csinálni a dolgunkat, aztán majd meglátjuk, hogy hova érünk el. A hazai csapatnak, a Karancslapujtőnek gratulálunk, gratulálok a játékvezetésnek is, de azért volt benne egy kivetnivaló, ami mérkőzést befolyásoló volt, de hát, ez van. Sok sikert a ‘Lapujtőnek és még egyszer gratulálunk nekik! 

A bajnokság aktuális állása: