2024.10.18.

Visszatért a győzelmek útjára a Palotás

A Vanyarc ellen nyert Kotasz Gergő együttese. 

Lássuk a részleteket!

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 6. forduló:

Palotási SZSE-Vanyarc-Héhalom SE II 2-0 (1-0)

Vezette: Mércse L. (Menczel J., Árminiczki Á.J.)

Palotási SZSE: Jambrich M. – Török (Jambrich B., 75), Jele (Makszi, 64), Hegyi (Kotasz T., 73), Fekete M. (Rezsuta, 77), Loboda (Jambrich I., 86), Franka (Szlobodnyik, 46), Hadrik, Ócsai, Fekete N., Farkas. Edző: Kotasz Gergő.

Vanyarc-Héhalom SE II: Fehér A. – Varanyiszki (Szőrös K., 55), Szarvas, Ságodi, Szőrös J., Raduly (Danyi, 61), Hajdu N. (Oláh, 66), Hajdu A., Kukucska (Bangó, 21), Nyul, Fehér B. Játékos-edző: Duhonyi József.

Sárga lap: Jele, Fekete N., ill. Hajdu N.

Gól: Hadrik (31.), Fekete M. (56.)

Jók: az egész csapat, Hadrik (a mezőny legjobbja), ill. senki

Kotasz Gergő: – A mai meccsen annyit tettünk bele, amennyi kellett a győzelemhez. Nem volt egy izgalmas találkozó. Sajnálatos sérülés történt a 20. percben egy ártalmatlan szituációban. Attila, mielőbbi felépülést kívánok neked! Csapatomnak a győzelemhez gratulálok, a vanyarciaknak pedig további sok sikert! Köszönjük Varga Csabának a finom ételt a meccs végén!

Duhonyi József: – Múlt héten a Kazár három embert „veszített” Palotáson, mi csak egyet, de lehet azt véglegesen. A horror sérülésig egy külső szemlélő kiegyenlített mérkőzést láthatott, ahol egyenlő számú helyzet és labdatartás volt… A félórás meccs szünetből (ennyi kellett a mentőnek míg ideért) nem mi jöttünk ki jól, amit viszont megértek. Kaptunk egy „Benny Hill” gólt és utána már nyugodtan játszott a bajnok esélyes csapat, míg mi próbáltunk futni az eredmény után. A végén egy szép támadással lezárta a meccset Palotás, és így mi nem csak három pontot hanem az egyik leggyorsabb belső védőnket is elveszítettük.

A bajnokság aktuális állása: