2024.10.18.

Meglepetéspontot gyűjtött a Tar

Nem tudott győzni idegenben a Somos. 

Lássuk a részleteket!

Vármegyei II. osztály, 6. forduló:

Tari SZE-Somos VSE 1-1 (1-1)

Vezette: Kiss D. (Homoki G., Reviczki J.)

Tari SZE: Csuka – Sándor, Adorján (Nagy A., 83), Nagy Z., Ludányi, Racskó, Kelemen K. (Csemer, 83), Kelemen M. (Pintér, 88), Nagy I. (Árminiczki, 79), Kurcsik, Odler.

Somos VSE: Krizsanyik – Bocsó, Határ (Szeles, 53), Znamecz, Bujtár, Horváth, Kerényi, Hranek, Lakatos, Ajtai, Láposi (Oláh, 68). Játékos-edző: Oláh Teofil.

Sárga lap: Ludányi, Nagy A., ill. Kerényi, Hranek, Lakatos

Gól: Kelemen K. (44.), ill. Znamecz (6.)

Jók: Csuka (mérkőzés legjobbja), az egész csapat, ill. senki

Nagy Zoltán: – Hazai pályán fogadtuk az esélyesebbnek tartott Somos csapatát. A mérkőzés mindvégig kiélezett volt, mivel számos helyzet adódott mindkét csapat számára. Lehetőségek alapján a döntetlen az igazságos végeredmény. További sok sikert kívánunk a Somos csapatának! Köszönjük a biztatást az egyre csak bővülő szurkolóinknak és ezúton tájékoztatnám őket, hogy a hétvégi mérkőzésünk hazai pályán fog megrendezésre kerülni Bánk-DUSE II. ellen.

Oláh Teofil: – Első félidőben gyengén és enerváltan játszottunk. A másodikban már jobban akartunk és sok helyzetet dolgoztunk ki, de nem sikerült betalálni, a kihagyhatatlant is elhibáztuk sajnos! Gratulálok a hazaiak lelkes játékához. Nekünk ez a döntetlen egy vereséggel ért fel.

A bajnokság aktuális állása: