2024.10.18.

Bravúrpontot szerzett a Berkenye

Nem tudott javítani a Bánk-DUSE. 

Lássuk a részleteket!

Vármegyei I. osztály, 6. forduló:

Berkenye SE-Bánk-DUSE 1-1 (0-0)

Vezette: Ordasi I.P. (Molnár L., Bérczi B.)

Berkenye SE: Maruszki – Beszteri, Belán (Keresztes, 85), Mravik, Rottek, Selmeci T. (Szandai, 46), Földi, Mészáros (Holdas, 74), Szresen (Csölle, 86), Less (Selmeci Á., 93), Fábri. Vezetőedző: Aranyos Imre.

Bánk-DUSE: Borsi – Tarlósi M., Járvás (Királyházi, 78), Tarlósi P., Frey, Márkus, Sándor, Nagy (Oláh, 65), Kovács, Tóth (Hrabovszky-Machál, 78), Soóky. Vezetőedző: Kárpáti Zoltán.

Sárga lap: Belán, Rottek, Fábri, ill. Sándor, Kovács, Tóth

Gól: Less (49.), ill. Járvás (72.)

Jók: Mravik, Rottek, Maruszki, Less, Fábri és az egész csapat ill. Borsi, Soóky, Tarlósi P.

Aranyos Imre: – Jól kezdtük a mérkőzést a megbeszéltek szerint, a második félidőben úgy éreztem mindkét csapat nyílt sisakkal játszott, mindenképp meg akartuk mi is szerezni a három pontot. Én úgy érzem, hogy egy pontot szereztünk, két pontot meg még elhanyagoltunk, nem is tudom mi lett volna a vége, ha a tizenegyest berúgjuk a hajrában. De így is az egy ponttal megelégszünk, egy nagyszerű csapat ellen szereztük. További sok sikert a vendégcsapatnak! Maximálisan elégedett vagyok a csapattal, egy kicsit sajnálom, hogy a tizenegyest nem rúgtuk be, ha azt berúgjuk, a meccset is megnyertük volna. Ami a lényeg, nálunk nagyon sokat számít, hogy egy csapatot képviseljenek, a csapategység jó legyen és ez azt jelenti, hogy mindenkinek igyekszünk játéklehetőséget adni.

Kárpáti Zoltán: – Kifogástalan játékvezetés mellett, ha onnan nézem a mérkőzést, hogy a nagyobbnál nagyobb helyzeteinket is kihagytuk, akkor két pontot vesztettünk, ha pedig onnan hogy a Berkenyének meccslabdája volt ráadásul büntető formájában, akkor egy pontot szereztünk. Sajnos kevés jó egyéni teljesítmény volt a mai napon és a kapu előtt rendre rossz megoldásokat választottunk, a támadó harmadban komoly hiányérzetem van, jelenleg ilyen passzban vagyunk, még többet kell hétközben dolgozni, hogy a hétvégi bajnokikra ez forduljon! Lehet furcsán fog hangzani, de a (mezőny)játékunk javuló tendenciát mutat, viszont mivel eredménykényszerben vagyunk így ezt a folyamatot fel kell gyorsítani!

A bajnokság aktuális állása: