2024.09.24.

Komoly skalpot szerzett a Mátramindszent

A korábban pontot sem veszítő Nagylócot múlták felül a házigazdák. 

Múlt szombaton Mátramindszenten volt jelenése a Nagylócnak a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának ötödik körében. Nyolc perc alatt előnybe kerültek a hazaiak, akik aztán meg is duplázták lépésfórjukat. Hamarosan jött a szépítés. A szünethez közeledve tovább nőtt a különbség, de még a pihenő előtt faragtak hátrányukból a látogatók. A második felvonás elején ismét beköszöntek a roppant lelkes házigazdák, majd megint eredményesek tudtak lenni. Úgy tűnt, eldőlt a meccs, de a vendégek nem adták fel és kétszer is mattolták ellenfelüket. Volt még hátra idő, és mindent meg is tettek a nagylóciak, de egalizálni már nem tudtak. Így komoly skalpot begyűjtve, öt négyre diadalmaskodott korábbi hibátlan vetélytársával szemben a ‘mindszenti alakulat. Lássuk a részleteket!

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 5. forduló:

Mátramindszenti SE-Ziccer SZSE Nagylóc 5-4 (3-2)

Vezette: Mércse L. (Menczel J., Reviczki J.)

Mátramindszenti SE: Dóra – Szomora, Dancsok, Rácz, Szarvas, Szűcs P., Kis, Szűcs Cs., Oláh P., Hajdú, Szűcs M. Játékos-edző: Kun Norbert.

Ziccer SZSE Nagylóc: Bangó – Jurecska (Mihalik J., 33), Oláh G., Mihalik Sz., Kökény T., Csik, Baranyi, Tőzsér, Oláh K., Gál, Kökény B. Edző: Szőrös Róbert.

Sárga lap: Rácz, Szűcs M., ill. Oláh K., Gál

Gól: Dancsok (8.), Szomora (17.), Oláh P. (39., 65.), Dóra (48.), ill. Mihalik Sz. (20., 42.), Mihalik J. (72.), Kökény B. (78.)

Jók: egész csapat, ill. senki

Kunné Hajas Márta: – Úgy készültünk a mérkőzésre, hogy négy felnőtt játékosunk maradt, de így utólag szeretném megköszönni azoknak a fiatal játékosoknak, akik hétvégén bebizonyították, hogy milyen szuper gyerekek és bármikor számíthat rájuk a csapat! Egy nagyon jó és sportszerű ellenfelet sikerült nem kis meglepetéssel felülmúlni. Aki kilátogatott a mérkőzésre, gólgazdag és helyenként mindkét csapattól nagyszerű teljesítményt láthatott. Még egyszer köszönöm a játékosok hozzáállását és külön szeretném megköszönni Szűcs Csabának, hogy igazi vezére volt a fiataloknak! Sok sikert kívánunk a Nagylóc csapatának a továbbiakhoz!

Szőrös Róbert: – Sajnos sok hiányzónk volt ezen a mérkőzésen, ami meg is látszott a játékunkon. A megjelent játékosok mindent megtettek egy jó eredmény érdekében, nem sokon múlott, de elszenvedtük az első vereségünket sajnos. Megyünk tovább előre, sok sikert a Mátramindszentnek a továbbiakban!

A bajnokság aktuális állása: