2024.09.24.

Nem kegyelmezett a Nógrádsipek

Nyolc góllal küldte haza az Egyházasdengeleget Kelecsényi Gábor csapata. 

Múlt szombaton az Egyházasdengeleget fogadta a Nógrádsipek a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának ötödik fordulójában. Hamar kétgólos előnyre tettek szert a házigazdák, majd ugyan szépített a másik oldal, hamarosan visszaállt a korábbi különbség. Már a szünet után még inkább simábbá vált a mérkőzés, sorban jöttek az újabbnál újabb hazai találatok. Végül még ötször köszöntek be a ‘sipekiek, így nyolc egyes győzelmet aratott a Kelecsényi-alakulat. Lássuk a részleteket!

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 5. forduló:

Nógrádsipeki SE-Egyházasdengeleg FE 8-1 (3-1)

Vezette: Bérczi B. (Rácz D., Nagy F.Zs.)

Nógrádsipeki SE: Strehó – Horváth (Árva, 46), Deák, Mester, Veréb (Oláh, 46), Baranyi Z., Percze, Farkas, ifj. Kelecsényi G., Pityi, id. Kelecsényi G. Edző: id. Kelecsényi Gábor.

Egyházasdengeleg FE: Mlinárcsek Cs. – Baranyi B., Liptai, Bacskai Zs., Pete, Szűcs (Mlinárcsek Z., 46), Fűrész, Gyurik (Bacskai B., 56), Jakus R., Báthy (Bangó, 66), Jakus B. Edző: Berkes Balázs.

Sárga lap: Bacskai Zs., Báthy

Gól: Pityi (6.), Percze (17.), Mester (32., 50.), Kelecsényi G. (59.), Farkas (64.), Baranyi Z. (81., 86.), ill. Fűrész (26.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

id. Kelecsényi Gábor: – Gratulálok a játékhoz és a győzelemhez a csapatomnak. A vendégeknek kitartást és sikereket kívánok.

Berkes Balázs: – Végre teljes csapattal tudtunk elutazni a mérkőzésre. A mérkőzés során sok hibával játszottunk, ennek köszönhető az eredmény. Pozitívum a játékosok akarása, küzdése. Remélem, tovább tudunk javulni, és akkor meglesz az eredménye is.

A bajnokság aktuális állása: