2024.09.24.

Zsinórban harmadszor nyert a Nógrádmegyer

Karancsalján örülhetett Ökrös István brigádja. 

Múlt szombaton Karancsalján járt a Nógrádmegyer a vármegyei második vonal ötödik körében. Az első félidő derekáig nem találtak egymáson fogást a gárdák, mígnem Rácz Martin előnyhöz segítette a vendégeket. Ezt követően sokáig nyílt volt a meccs, bár iparkodtak a hazaiak, mindhiába, mert képtelenek voltak egalizálni, büntetőből sem találtak be. A hajrához érve Gregász zárta le végérvényesen a csörtét, így kettő nullra nyertek a látogatók. Lássuk a részleteket!

Vármegyei II. osztály, 5. forduló:

Karancsalja MSE-Nógrádmegyer BSE 0-2 (0-1)

Vezette: Kis G.Zs. (Kis Zs., Bakonyi B.)

Karancsalja MSE: Harmat (Ficsur, 52) – Puporka, Henglár (Oláh F., 68), Sásdi (Gordos, 61), Bolyós G., Bolyós B., Kovács, Szalai, Máté (Tőre, 84), Rácz G. (Bába, 59), Ravasz. Játékos-edző: Csicsman Tamás.

Nógrádmegyer BSE: Berki D. – Radics (Medgyesi, 46), Berki M. (Oláh N., 84), Rácz R. (Szekeres, 52), Botos, Rácz M., Makó, Gregász, Strihó, Pintér, Oláh Cs. (Oláh M., 65). Vezetőedző: Ökrös István.

Sárga lap: Puporka, Henglár, Szalai, ill. Berki M.

Gól: Rácz M. (25.), Gregász (83.)

Jók: Ficsur, Bolyós G., Rácz G., ill. az egész csapat

Csicsman Tamás: – Jobb játékot nyújtottunk, mint a Tar ellen, viszont mérkőzésen belül nagy hullámvölgyekkel. Ha ezt ki tudjuk küszöbölni, az eredmények is jönni fognak.

Ökrös István: – Egy jó és küzdelmes mérkőzést játszottunk. Sajnos több hiányzó is volt, úgyhogy át kellett alakítani a megszokott posztokat (felállást). Az utolsó passzoknál többször is hibáztunk, így több lehetőséget is elpuskáztunk. Kaptunk egy szerintem jogtalan büntetőt, amit kapusunk hárítani tudott. Összességében elégedett vagyok, megszereztük a három pontot. A Karancsaljának sok sikert kívánok!

A bajnokság aktuális állása: