2024.09.24.

A szünet után kelt életre a Karancslapujtő II

Hiába vezetett a Rimóc, végül hoppon maradt. 

Múlt vasárnap a Rimócot fogadta a Karancslapujtő tartalékcsapata a vármegyei másodosztály ötödik körében. Az első félidőben egyenlő erők küzdöttek a pályán, a játékrész derekán megszerezték a vezetést a vendégek, és ugyan hamar jött az egalizálás, még a szünet előtt újra hátrányba kerültek a házigazdák. A fordulás után Várbogyai duplázott. Ebben az etapban már nem igazán volt kérdés, a hajrában elért további gólokkal pedig végül öt kettes sikert tettek zsebre az életre kelő hazaiak. Lássuk a részleteket!

Vármegyei II. osztály, 5. forduló:

Karancslapujtő KSE II-Rimóci SE 5-2 (1-2)

Vezette: Kis Zs. (Kis G.Zs., Mércse L.)

Karancslapujtő KSE II: Gordos – Cseh, Tóth, Banka K. (Várbogyai, 46), Banka D., Botos, Lavaj (Putnoki, 46), Oláh (Gerhát, 46), Susán (Rozgonyi, 46), Bodor, Béres (Hegedűs, 46). Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

Rimóci SE: Kis – Baranyi, Laczkó, Balázs, Czupkó, Bangó Renátó, Bangó Rómeó, Bada T., Bada G., Mócsány (Golopi, 86), Könnyű. Játékos-edző: Bangó Rómeó.

Sárga lap: Gerhát, Várbogyai, ill. Kis, Baranyi, Bangó Renátó, Bangó Rómeó, Mócsány, Könnyű

Gól: Banka D. (31.), Várbogyai (54., 65.), Botos (88.), Gerhát (91.), ill. Bangó Rómeó (25.), Balázs (45.)

Jók: Várbogyai, ill. Kis

Szőrös Krisztián: – A következő mérkőzésünkre készültünk egész héten, amit a Rimóc csapata ellen játszottunk. Úgy készültünk, hogy én mondtam a srácoknak, úgy gondolom, a Rimóc a tabellán nem a megérdemelt helyen helyezkedik el, nem azon a helyen, amire ez a csapat képes. Ezt az első félidőben meg is mutatta, mert kettő egyes hátránnyal fordultunk a második félidőre. Itt ötöt cseréltem, öt friss erő bement, ott a játék képe már egy picit a mi javunkra billent, és hál’ istennek, ismét otthon tudtuk tartani a három pontot, öt kettőre sikerült megnyernünk a mérkőzést. A Rimócnak további sok sikert kívánok, és érjék el a bajnoksághoz fűzött céljaikat.

Bangó Rómeó: – Sajnos sok hiányzóval mentünk el a mérkőzésre, de attól függetlenül nagyot küzdve, jól játszottunk. A hazai csapat tudott cserélni a második félidőben öt minőségi embert, és erőben, lendületben felülmúltak minket. Külön gratulálok Kis István teljesítményéhez, aki mezőnyjátékosunk és remekül teljesített a kapuban. A hazai csapatnak további sok sikert a továbbiakban!

A bajnokság aktuális állása: