2024.09.21.

Tíz emberrel tudott nyerni az Érsekvadkert II

Felsőpetényben gyűjtött pontokat a létszámhátrányban győzedelmeskedő brigád.

Múlt vasárnap Felsőpetényben volt jelenése az Érsekvadkertnek a vármegyei harmadik vonal Nyugati-csoportjának negyedik körében. Tíz emberrel kiállva is hamar vezetést szereztek a vendégek, akik eltüntették a létszámkülönbséget. Fél óra elteltével büntetőből jött az egyenlítés, de a szünet előtt két további góllal rukkoltak elő a látogatók. A második etap korai szakaszában tovább nőtt a különbség, majd ugyan faragtak hátrányukból a hazaiak, a hajrában végleg lezárták a mérkőzést a lefújáskor öt kettes győzelmet feljegyző ‘vadkertiek.

Vármegyei III. osztály, Nyugati-csoport, 4. forduló:

Felsőpetény-Szendehely FC II-Érsekvadkerti SE 2-5 (1-3)

Vezette: Terjék B. (Bérczi B., Szemesi Zs.)

Felsőpetény-Szendehely FC II: Piszár – Tóth P., Soós (Sógor, 46), Belovai, Hegedűs, Vig, Kertész, Busai (Barnoki, 80), Garai M., Burai, Garai G. Edző: Laczkovszki Zsolt.

Érsekvadkert SE: Nagy R. – Szabó, Farkas, Deme, Kovács, Tálas, Beluczki, Szekeres, Csejk, Sipos. Edző: Farkas Bálint.

Sárga lap: Busai, Garai M., Garai G., ill. Nagy R., Kovács, Tálas

Gól: Garai G. (30.), Garai M. (62), ill. Beluczki (4., 58.), Tálas (37.), Sipos (39., 88.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Laczkovszki Zsolt: – Sokkal jobban játszottunk, mint az előző fordulókon. De van még bőven mit javítanunk, nagyon sok helyzetet hagytunk ki, két büntetőt is ítéltek ellenünk sajnos, és ismét kaptunk egy kiállítást. Nem adjuk fel, csináljuk tovább!

Farkas Bálint: – „Kisebb” káosz után, végül nyolc mezőnyjátékossal és két kapussal tudtunk kiállni, ami nonszensz, hogy előfordulhat, nagyon sajnálom a srácokat, akik nem tudtak pályára lépni. Az, hogy ezen túllendülve, emberhátrányban tudtunk egymásért harcolni, és győztesen elhagyni a pályát, viszont örömteli! Amúgy egy nagyon gyenge színvonalú meccset sikerült játszanunk, inkább küzdelem volt a pályán, mintsem játék.

A bajnokság aktuális állása: