2024.09.20.

Remek játékkal nyert simán a Rétság

A Nógrádsáp-Legénd ellen jutott hat gólig Havay Zoltán csapata.

Múlt vasárnap a Nógrádsáp-Legéndet fogadta a Rétság a vármegyei harmadosztály negyedik körében. Parádés kezdéssel rukkoltak elő a házigazdák, akik hamar kétgólos előnyre tettek szert. Az első félidő derekán tovább nőtt a különbség, majd a szünet előtt újabb két találatot értek el az érdemi kérdéseket idejekorán eldöntő hazaiak. A második félidőben leült a meccs, bár a triplázó Körmöci újra beköszönt, ezen felül egyszer rezdült meg a háló, a vendégek faragtak hátrányukból. Végül könnyed, hat egyes sikert jegyezhettek fel a rétságiak.

Vármegyei III. osztály, Nyugati-csoport, 4. forduló:

Rétság FC-Nógrádsáp-Legénd SE 6-1 (5-0)

Vezette: Ordasi I.P. (Trubin B., Farkas P.A.)

Rétság FC: Pataki – Tövis, Ragács (Homolya E., 68), Pálinkás, Benkocs D., Benkocs K. (Hekli, 78), Benkocs B. (Majer, 21), Mák (Homolya A., 46), Bőgér (Szklenár, 12), Monostori, Körmöczi (Durján, 60). Edző: Havay Zoltán.

Nógrádsáp-Legénd: Miklián – Liki (Kucsera, 46), Petői (Bujnyik, 78), Nagy D., Zachar (Balázs, 82), Gyetvai R., Csóka (Garaba, 46), Hámori (Szádoczki, 46), Varga, Gyetvai M., Tar. Edző: Oláh Róbert.

Gól: Körmöczi (8., 26., 59.), Pálinkás (11.), Mák (36.), Benkocs K. (44.) ill. Zachar (70.)

Jók: az egész csapat, ill. Miklián, Varga

Havay Zoltán: – Jó játékkal, már az első félidőben eldőlt a mérkőzés. Egy jó, fiatal, lendületes ellenfél, sportszerű mérkőzés, jó játékvezetés mellett megérdemelten nyertünk. Sok sikert kívánok a Nógrádsáp-Legénd csapatának.

Oláh Róbert: – Ismételten hoztuk az idegenbeli formánkat, sajnos megint nem voltunk a helyzet magaslatán, nagyon rosszul játszottunk. A hazai csapat jól futballozott, minden téren jobb volt tőlünk, mi megint meg voltunk illetődve idegenben, nem találtuk önmagunkat. Sajnos, amit kértem a játékosoktól azt nem tartották be, megint nem beszéltünk egymáshoz, tulajdonképpen ennek nem is lehetett más az eredménye. Ebből a mérkőzésből ez a tanulság, nem játszottunk jól, sajnos nekünk idegenben még mindig nem megy, remélem, hogy tudunk ezen a közeljövőben változtatni. Sok sikert kívánok a sportszerű hazai csapatnak, mi pedig megpróbáljuk majd ezt kijavítani.

A bajnokság aktuális állása: