2024.09.20.

Javítani tudott a Bercel

A Nógrádsipeket fektette két vállra Berta János alakulata.

Múlt vasárnap a Nógrádsipeket fogadta a Bercel a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának negyedik körében. Megadták a mérkőzés alaphangját a hazaiak, akik már a nyitónegyedórában eredményesek tudtak lenni. A szünetig is az előnyt szerző brigád bizonyult aktívabbnak, éppen a pihenő előtt pedig tovább nőtt a különbség. A második etap elején Turi jutott dupláig, eldöntve mindent. Ugyan kisvártatva érkezett a szépítés, és össze is kapták magukat a vendégek, tovább férkőzni a meglévő lehetőségeik ellenére sem tudtak, így három egyes sikert arattak a házigazdák.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 4. forduló:

Bercel KSK-Nógrádsipeki SE 3-1 (2-0)

Vezette: Dobsonyi L. (Urbán V.P., Szász K.)

Bercel KSK: Mészáros – Hugyecz (Makkai, 77), Dallos (Kovács, 65), Turi (Szilfai, 89), Gyurika, János (Szklevan, 65), Jakus, Simon, Terman (Hajdu, 91), Kiss M., Jekkel. Játékos-edző: Berta János.

Nógrádsipeki SE: Strehó – Árva, Horváth, Deák, Kelecsényi Gábor, Veréb, Baranyi (Mester, 65), Percze, Farkas, Kelecsényi Gábor, Pityi. Edző: Kelecsényi Gábor.

Sárga lap: Jakus

Gól: Terman (13.), Turi (44., 49.), ill. Veréb (54.)

Jók: egész csapat, ill. első félidőben senki a másodikban az egész csapat

Berta János: – Igazán élvezetes, sportszerű mérkőzést játszottunk. Az első félidőben nagyon sok helyzetet tudtunk kialakítani, gólokra váltani. A második félidőben kicsit visszaesett a játékunk, nagyszerű védelmünk és a bravúros kapusteljesítménynek köszönhetően csak egy gólt kaptunk. Gratulálok a csapatnak, nagyon kellett ez a győzelem. A Nógrádsipek csapatnak további sok sikert! 

Kelecsényi Gábor: – Az első félidőben nem találtuk magunkat és így a hazaiak fölényben játszottak, több helyzetük is volt. A második félidőben már az “igazi ‘sipeki” csapat voltunk, jó játékkal, góllal, kapufával és helyzetekkel. Egyébként jó pályán, sportszerű mérkőzés volt, további sikereket kívánok a hazaiaknak.

A bajnokság aktuális állása: