2024.09.19.

Visszatért a helyes útra a Karancsberény

A Bánk-DUSE második számú együttesét múlta felül Berki Krisztián csapata.

Múlt szombaton a Bánk-DUSE tartalék alakulatát fogadta a Karancsberény a vármegyei második vonal negyedik körében. Egy darabig nem találtak fogást ellenfelükön a házigazdák, mígnem a szünethez közeledve két alkalommal is be tudták venni a kaput. A hajrában sokáig nem változott az eredmény, de azért a hajrára még tartotta egy slusszpoént a hazaiak, akik így végül három nullra nyertek.

Vármegyei II. osztály, 4. forduló:

Karancsberényi VSFC-Bánk-DUSE II 3-0 (2-0)

Vezette: dr. Varga P.B. (Sáfrány Sz.T., Menczel J.)

Karancsberényi VSFC: Sztremi – Fábián (Lavaj, 76), Hulitka, Nagy G., Szilágyi (Vilk, 60), Mezei, Fodor (Oláh M., 68), Kovács (Pilinyi, 64), Ispán V., Szlatincsán, Ispán A. Játékos-edző: Berki Krisztián.

Bánk-DUSE II: Bernhardt – Oláh E., Dürge, Barth, Pók, Gómann A., Eichenwalder (Gómann K., 46), Yaka, Várnai, Salánki, Szász. Játékos-edző: Szász Jenő.

Sárga lap: Szilágyi, Ispán A. ill. Oláh E., Pók, Yaka, Szász

Gól: Ispán V. (34.), Fábián (40.), Lavaj (87.)

Jók: egész csapat ill. Pók, Várnai, Deniz, Barth, Salánki

Berki Krisztián: – Rúgtunk három gólt, a kapunk nem forgott veszélyben egy percig sem, három pont! Ez számít, a többi csak mellékes! Gratulálok a srácoknak, további sikereket a vendégeknek!

Szász Jenő: – Egy nehéz, mély pályán játszottunk szombaton, amihez a hazai csapat sokkal jobban alkalmazkodott. Ezelőtt ugye nem ismertem a vármegyei kettőt, nem ismerem a csapatokat, hogy milyen erőt képviselnek, milyenek a pályák. Természetesen kapok infókat, én is próbálok utána járni mert érdekel, amit csinálok, azt próbálom maximálisan az élet minden területén. Kicsit karcsún érkeztünk a mérkőzésre, ezt mutatja, hogy játszottam én is kilencven percet. Öt játékosom a vármegyei egyben szerepelt. Voltak elutazóim, illetve muszáj pihentetnem is játékosokat, mert minden hétvégén vannak U19-es kiemelt MLSZ mérkőzéseink. Tehát valaki több fronton is képvisel minket, de ez persze egy jó dolognak a rossz része, hogy most kevesebben voltunk. Az ellenfél irányította a mérkőzést, jobban is játszott nálunk. Az mindent elmond, hogy a legjobbjaink a hátvédek voltak a keretünkben. Az ellenfél szimpatikus focicsapat volt. Gratulálok nekik! A héten voltak érdekes eredmények, gólgazdag mérkőzések. Várjuk a jövő hetet, javítani szeretnénk. Szia, „Milu”!

A bajnokság aktuális állása: