2024.09.20.

Sima sikerrel javított a Romhány

Rimócon nyert könnyedén Bencsik Emil együttese.

Szombaton Rimócon tette tiszteletét a Romhány a vármegyei másodosztály negyedik fordulójában. Már a nyitónegyedórában betaláltak a vendégek, majd hamarosan büntetőből duplázták meg előnyüket. Éppen a szünet előtt tovább nőtt a különbség, hamar eldőltek tehát az érdemi kérdések. A második felvonás derekán jött a szépítés, de válaszképpen még két alkalommal eredményesek tudtak lenni a végül könnyed, öt egyes győzelmet elkönyvelő látogatók.

Vármegyei II. osztály, 4. forduló:

Rimóci SE-Romhány KSE 1-5 (0-3)

Vezette: Bérczi B. (Pásztor B.J., Ferencz P.)

Rimóci SE: Kis I. – Baranyi, Sámuel (Krivánszky, 81), Balázs, Czupkó (Szoldatics M., 68), Bangó Renátó, Bangó Rómeó (Golopi, 86), Bada T., Mócsány, Könnyű, Tótok (Szoldatics D., 46). Játékos-edző: Bangó Rómeó.

Romhány KSE: Nagy M. – Jávor, Takács (Seres, 63), Bőgér, Szunter, Krajcsek, Varga S. (Marsicki, 38), Péter, Varga Gy., Lami, Dóka. Játékos-edző: Bencsik Emil.

Sárga lap: Bangó Renátó, Könnyű

Gól: Balázs (70.), ill. Lami (13.), Takács (23.), Varga Gy. (45., 75.), Bőgér (90.)

Jók: az egész csapat, ill. Dóka

Bangó Rómeó: – Gratulálok a Romhány csapatának, mi megyünk tovább.

Bencsik Emil: – Gratulálok a csapatnak az újabb győzelemhez! Sok apró hibával kezdtük a mérkőzést, de nekünk sikerült berúgnunk az első gólunkat és utána megnyugodott a csapat. Egy magabiztos három nullal zártuk az első félidőt, a második félidőben pedig még tudtunk rúgni kettő gólt. Örülök a csapat teljesítményének, egyre jobban fejlődik mindenki. Az egész csapat jól teljesített, és külön ki szeretném emelni Dóka Petit, hátul a védelemben nagyon ügyes volt, jól ment, jól szerelt, úgyhogy le a kalappal. Az ellenfél pedig egy sportszerű csapat volt, további sok sikert kívánok nekik a bajnokságban.

A bajnokság aktuális állása: